рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 2008 (2019-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5011 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 2008 (2019-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Kompletan set za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su savršeni za vaše potrebe.

Pouzdanost i sigurnost

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu izuzetnu pouzdanost i sigurnost. Možete biti potpuno bezbedni da će vaš teret biti sigurno pričvršćen tokom putovanja.

Univerzalna upotreba

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. S ovim kompletom krovni nosača Pezo 2008 (2019-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black, dobićete sve što vam je potrebno za bezbedno i sigurno prevoziti vaš teret.

Specifikacije

 • Visoko kvalitetan aluminijumski profil
 • Crni eloksiran aluminijum sa kanalima za ubacivanje gumenih profila
 • Gumeni profili otporni na klizanje i oštećenja
 • Prednja ivica nosača od gume za aerodinamičnost i jedinstven dizajn
 • Donji kanali za jednostavno montiranje nosača za skije i bicikle
 • Krovne šape elegantno dizajnirane od visoko otporne kompozitne plastike
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 128cm

Prednosti

 • Pouzdanost: GS-TÜV sertifikat garantuje kvalitet i sigurnost krovnih nosača.
 • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači odgovaraju različitim vrstama tereta, kao što su krovni koferi, ski nosači i nosači za bicikle.
 • Lako montiranje: Kompletan set dolazi sa svim potrebnim delovima i uputstvima za jednostavnu i sigurnu montažu.

Iskustvo u korišćenju

U mom iskustvu, krovni nosači Pezo 2008 (2019-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su se pokazali kao izvanredno kvalitetan proizvod. Tokom testiranja, lakoća montaže i sigurnost koju pružaju su me impresionirali.

Kada sam prvi put koristio ove krovne nosače, primetio sam da se vrlo jednostavno montiraju na moj Pezo 2008. Montaža je bila brza i laka, a sve potrebne šrafove, gumene profile i druge delove sam dobio u kompletu. Uputstva su bila jasna i detaljna, pa nisam imao nikakvih problema prilikom montaže.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovnih nosača je njihova sigurnost. Kada sam montirao krovne nosače, osetio sam da su čvrsto pričvršćeni na moj automobil. Bez obzira na brzinu ili vremenske uslove, teret koji sam prevozio bio je siguran i stabilan tokom celog putovanja.

Takođe, primetio sam da ovi krovni nosači imaju izuzetno aerodinamičan dizajn. Prednja ivica od gume ne samo da daje nosačima jedinstven izgled, već i smanjuje rezonantne efekte strujanja vazduha, čime se poboljšava aerodinamičnost vozila. To znači da moj automobil s ovim krovnim nosačima postiže bolju efikasnost goriva, što je veliki dodatak.

Kada sam koristio ove krovne nosače za prevoz bicikla i ski opreme, primetio sam da je montaža dodatnih nosača veoma jednostavna. Gumeni profili na šipkama pružaju odlično prianjanje i štite teret od oštećenja i klizanja.

Ukupno gledano, definitivno mogu da preporučim krovne nosače Pezo 2008 (2019-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao izuzetno kvalitetan proizvod koji pruža pouzdanost, sigurnost i praktičnost pri prevozu različitih tereta.

Zaključak

Krovni nosači Pezo 2008 (2019-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su odličan izbor za sve ljubitelje putovanja i sportskih aktivnosti. Ovi nosači pružaju visok nivo pouzdanosti, sigurnosti i praktičnosti pri prevozu tereta na krovu vašeg vozila.

Uz vrhunsku izradu i pažljivo dizajnirane detalje, ovi krovni nosači su pravi izbor za sve koji žele da bezbedno i sigurno prevoze svoju opremu. Kvalitetan aluminijumski profil, GS-TÜV sertifikat, jednostavna montaža i aerodinamičan dizajn samo su neke od prednosti koje ovi nosači pružaju.

Ne gubite vreme, nabavite svoje krovne nosače Pezo 2008 (2019-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black i započnite avanturu vašim vozilom već danas!

Prednosti:
– Pouzdanost
– Univerzalna upotreba
– Lako montiranje

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja