рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Santa Fe (2020-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5002 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI SANTA FE (2020-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Krovni nosači za sve potrebe prevoza vašeg vozila

Nordrive krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, oni vam omogućavaju da lako prenesete teret na krov vašeg vozila.

Sertifikovani kvalitet i pouzdanost

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što je garancija njihovog vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji je testiran i odobren za bezbednost i performanse.

DETALJAN OPIS PROIZVODA

Hyundai Santa Fe (2020-) krovni nosači su potpuni set koji je potreban kako biste montirali krovne nosače na vašem vozilu. Ovaj set je namenjen samo za vozila koja su opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama. Napomena: Cena je prikazana za navedeni set.

Kvalitetni materijali sa premium dizajnom

Šipke su izrađene od crnog eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili, koji su otporni na klizanje i štite teret od oštećenja. Na šipkama se nalaze kanali za montažu nosača za skije i nosača za biciklove, uz koje dobijate T-profile koji se savršeno uklapaju u kanale. Prednja ivica nosača je napravljena od gume kako bi se smanjio rezonantni efekat strujanja vazduha, poboljšala aerodinamičnost i dala jedinstven, inovativan i prepoznatljiv dizajn.

Jednostavan za montažu i bezbedan za korišćenje

Donji kanali nosača su oblikovani tako da omoguće lako montiranje na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Ovaj proces je brz i jednostavan, i štiti krajeve šipki od oštećenja. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od visokokvalitetne kompozitne plastike. One se pomoću hvatača sigurno pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila, pružajući maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, koje dodatno štite vaš teret od krađe.

Maksimalna nosivost i dimenzije

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 120cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 128cm, što vam pruža dovoljno prostora za prevoz različitih vrsta tereta.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva i pridržavate se bezbednosnih mera

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate svih navedenih bezbednosnih pravila kako biste obezbedili sigurnu vožnju i zaštitu vašeg tereta.

Prednosti

  • Visokokvalitetni aluminijski profil
  • Elegantan i inovativan dizajn
  • GS-TÜV sertifikovan kvalitet
  • Jednostavan za montažu i korišćenje
  • Maksimalna nosivost od 100kg
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa

Naručite krovne nosače Hyundai Santa Fe (2020-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black i obezbedite sigurno i praktično prevoz na krovu svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja