рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Touareg (2010-2014), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5016 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW TOUAREG (2010-2014), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Visoko kvalitetni krovni nosaci za optimalno prevozno rešenje

Krovni nosaci VW Touareg (2010-2014), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black predstavljaju idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosaci pružaju sigurnost i pouzdanost tokom putovanja. Bilo da želite da montirate krovne koferaže, nosace za ski opremu ili nosace za bicikle, ovi nosaci su neophodan deo koji vam je potreban.

Jednostavna ugradnja i prilagodljivost za različite tipove krova vozila

Nordrive krovni nosaci isporučuju se kao potpuno kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li imate vozilo sa ili bez pričvršćnih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama ili integrisanim uzdužnim šinama, postoji odgovarajući set krovni nosaca za vas.

Bezbednost i kvalitet potvrđeni sertifikatom GS-TÜV

Svi Nordrive krovni nosaci poseduju značajan sertifikat GS-TÜV, što garantuje visok nivo bezbednosti i kvaliteta ovog proizvoda. Možete biti potpuno sigurni da će vaša vozila i prtljag biti sigurno i pouzdano transportovani.

Ukrasite vaše vozilo i uživajte u udobnosti

Krovni nosaci VW Touareg (2010-2014), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su kompletan set koji će vašem vozilu dodati posebnu notu elegancije i stila. Crnog eloksiranog aluminijuma sa kanalima za ubacivanje gumenih profila otpornih na klizanje i oštećenja, ovi nosaci pružaju praktičnost i bezbednost. Prilagođeni montaži nosaca za skije i nosača za bicikle, ovi nosaci dolaze sa T-profilima koji se savršeno uklapaju u kanale.

Prednja ivica nosaca je napravljena od gume, što eliminiše efekat strujanja vazduha i poboljšava aerodinamičnost, dok istovremeno daje jedinstven, inovativan i prepoznatljiv dizajn. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava jednostavno montiranje krovnih šipki na krovne šape, putem jednostavnog navlačenja. Nakon montiranja, krajeve šipki štite gumeni poklopci. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. Pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost kada su pričvršćene na krovne šine vašeg automobila. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Specifikacije:

 • Model: Krovni nosaci VW Touareg (2010-2014), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black
 • Maksimalno rastojanje između šina: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 128cm

Montaža i uputstva za sigurnu upotrebu

Za sigurnu upotrebu krovnih nosaca, molimo vas da pažljivo pročitate priložena Uputstva za Montiranje. Proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni pre montaže. Takođe, pridržavajte se Bezbednosnih Uputstava kako biste osigurali bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Pogledajte sve proizvode Nordrive Silenzio serije

Nordrive Silenzio serija nudi širok asortiman krovni nosaca za različite modele vozila. Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste pogledali celokupnu ponudu. Otkrijte set krovni nosaca koji će se savršeno uklopiti sa vašim vozilom i zadovoljiti sve vaše potrebe u pogledu prevoza prtljaga.

Prednosti:

 • Visoko kvalitetni aluminijumski profil
 • GS-TÜV sertifikat garantuje sigurnost i kvalitet
 • Prilagodljivost različitim tipovima krova vozila
 • Elegantan dizajn sa posebnim gumenim ivicama
 • Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje
 • Kompletan set sa svim potrebnim delovima
 • Maksimalna nosivost od 100kg
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa omogućavaju zaštitu od krađe

Uverite se sami u kvalitet i funkcionalnost krovnih nosaca VW Touareg (2010-2014), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black. Ovaj set predstavlja vrhunsko rešenje za prevoz prtljaga na vašem vozilu. Za pouzdanost, sigurnost i udobnost, izaberite Nordrive Silenzio nosace i spremni ste za bezbrižna putovanja.

*[GS-TÜV]: German Safety and Quality Certification

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja