рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW X2 (F39) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9057 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X2 (F39) 5 VRATA (2018-) ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Set krovnih nosača za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neizostavni dodatak koji će vam omogućiti da prenosite stvari na svom vozilu. Naši krovni nosači za BMW X2 (F39) 5 vrata (2018-) su izuzetno kvalitetni i napravljeni od aluminijumskog profila koji pruža potrebnu čvrstoću i sigurnost. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju na vaš automobil.

Prednosti krovnih nosača

  • Robusnost: Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, naši krovni nosači su izuzetno čvrsti i sigurni za prevoz tereta.
  • Aerodinamičan dizajn: Aluminijumske šipke Airo T Dark imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se sjajno uklapa sa izgledom vašeg vozila.
  • Jednostavna montaža: Zahvaljujući intuitivnom dizajnu, montaža krovnih nosača na vaš automobil je veoma jednostavna i brza.

Krovni Kit – Cruz 935-860

Ovaj set krovnih nosača uključuje krovne šipke Airo T Dark i krovni kit koji je dizajniran posebno za BMW X2 (F39) 5 vrata (2018-). Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i omogućava čvrsto pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil.

Specifikacije

  • Dužina šipki: 133cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je naš prioritet. Svi naši krovni nosači poseduju GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU sertifikate koji garantuju njihovu kvalitetu i sigurnost. Takođe, prilikom kupovine krovnih nosača kod nas, obezbeđena vam je i besplatna montaža.

UPOZORENJE: Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223 za tehničku podršku.

Saznajte više o krovnim nosačima na našoj zvaničnoj stranici

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, nosača za skije i bicikle. Sve to omogućava vam da s lakoćom prenosite svoje stvari prilikom putovanja ili sportskih aktivnosti.

Prednosti

  • Robusnost i sigurnost
  • Aerodinamičan i atraktivan dizajn
  • Jednostavna i brza montaža

JEDNOSTAVNO PRENESENITE SVOJE STVARI SA STILOM!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja