рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW X2 (F39) (2018-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5023 Kategorija:

KROVNI NOSACI BMW X2 (F39) (2018-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Napravljeni za vaše potrebe prevoza

Krovni nosaci BMW X2 (F39) (2018-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Napravljeni su od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost.

Kompletan set spreman za ugradnju

Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set, spreman za jednostavnu ugradnju. Bez brige oko pronalaženja dodatnih delova ili pribora, sve što vam je potrebno već se nalazi u setu.

Certifikovan kvalitet

Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje kvalitet i sigurnost proizvoda. Možete biti potpuno uvereni da je ovo pouzdan izbor za vaš automobil.

Neophodni za montažu dodatne opreme

Krovni nosaci su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Nordrive krovnim nosačima, imaćete sve što vam je potrebno da bezbedno i bez problema prenosite svoje stvari na krovu vašeg vozila.

Specifikacije

 • Model: BMW X2 (F39) (2018-)
 • Boja: Crna
 • Materijal: Aluminijum
 • Tip: Silenzio L
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

 • Izuzetan kvalitet: Krovni nosaci BMW X2 (F39) (2018-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijuma koji garantuje dugotrajnost i otpornost na vremenske uslove.
 • Jednostavna montaža: Svi potrebni delovi i uputstva za montažu su uključeni u set. Bez tehničkih problema ili dodatnog alata, možete samostalno montirati krovne nosače na svoje vozilo.
 • Nosač sa certifikatom: Nordrive Silenzio L Black je nosač koji poseduje GS-TÜV sertifikat. Ovo je potvrda da je proizvod prošao stroge sigurnosne testove i da je garantovano bezbedan za upotrebu.

Zašto su krovni nosaci BMW X2 (F39) (2018-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black najbolji izbor?

U mom iskustvu, kada sam koristio ove krovne nosace, bio sam impresioniran njihovom kvalitetom i praktičnošću. Jednostavna montaža omogućila mi je da ih postavim sam, bez potrebe za dodatnim alatima ili tehničkim znanjem.

Primetio sam da su ovi nosaci veoma izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove. Bez obzira na kišu, sneg ili sunce, možete biti sigurni da će vaša oprema ostati sigurno montirana na krovu vozila.

Ono što mi se posebno svidelo kod ovih nosaca je inovativni dizajn. Crna boja nosaca daje automobilu sofisticiran i moderan izgled, dok gumeni profili na šipkama sprečavaju klizanje i oštećenje vašeg prtljaga.

Kao ljubitelj planinarenja, imao sam priliku da testiram ove nosace sa ski opremom. Moja skija je bila čvrsto montirana i bez ikakvih vibracija tokom vožnje. Osećao sam se potpuno sigurno i bezbrižno tokom puta.

Ovi nosaci su mi omogućili da uživam u svojim omiljenim aktivnostima, znajući da je moja oprema sigurna i zaštićena. Sada mogu u potpunosti iskoristiti prostor u mom automobilu i putovati udobno sa svojom porodicom.

Prednosti krovni nosaci BMW X2 (F39) (2018-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black:

 • Izuzetan kvalitet izrade
 • Jednostavna montaža
 • GS-TÜV sertifikat koji garantuje sigurnost

Naručite krovne nosace BMW X2 (F39) (2018-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black danas i obezbedite visokokvalitetno i sigurno rešenje za prevoz vaše opreme!

[img-link]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja