рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Tucson (2020-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5005 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI TUCSON (2020-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Faktički naslov: Krovni nosaci Hyundai Tucson (2020-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

GS-TÜV sertifikovani krovni nosaci za vaše putne potrebe

Krovni nosaci Hyundai Tucson (2020-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su izuzetno praktično rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosaci su izuzetno prilagodljivi i dostupni u različitim verzijama koje odgovaraju vašem vozilu.

Učvrstite svoje putne potrebe sa ovim setom krovnih nosaca koji se isporučuju kompletan i spreman za montažu. Sa Nordrive krovnim nosacima možete bezbedno prevoziti krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Oni su neophodan deo za svakog avanturistu koji želi da maksimizira prostor i izdržljivost svog vozila.

Ovi krovni nosaci su posebno dizajnirani da obezbede efikasnost i sigurnost prilikom putovanja. Izrađeni od crnog eloksiranog aluminijuma, šipke ovih krovnih nosaca imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i oštećenja. Ovi kanali služe za jednostavnu montažu nosača za skije i nosača za biciklove.

Pored funkcionalnosti, ovaj set krovnih nosaca se ističe i svojim dizajnom. Napravljeni sa prednjim gumiranim ivicama radi smanjenja rezonantnog efekta strujanja vazduha i poboljšanja aerodinamičnosti, ovi nosaci imaju moderan i prepoznatljiv izgled. Sa donjim kanalima koji omogućavaju lako montiranje na krovnim šapama, ovi krovnI nosači pružaju izuzetan estetski dojam.

Krovne šape ovih nosaca su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike koja obezbeđuje sigurno prijanjanje i veću otpornost na habanje. Bezbednost pri montaži obezbeđuju posebne brave sa 3 ključa koje su uključene u set.

NAPOMENA: Ovi krovni nosaci su kompatibilni samo sa vozilima opremljenim sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama.

Maksimalna nosivost ovih krovnih nosaca iznosi 100kg, dok je maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje se mogu montirati nosaci 120cm.

Da biste koristili ove krovne nosace na siguran način, molimo vas da pažljivo pročitate upustvo za montažu i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, pročitajte i bezbednosna uputstva kako biste se pridržavali svih preporuka i pravila.

Započnite svoje avanture sa krovim nosacima Hyundai Tucson (2020-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black. Naručite ih odmah i pripremite se za uzbudljiva putovanja!

PREDNOSTI:

  • Izuzetno prilagodljiv set krovnih nosaca za vaše vozilo
  • Siguran i efikasan način za prevoz prtljaga, ski opreme i bicikala na krovu vašeg automobila
  • Crni eloksirani aluminijum sa kanalima za jednostavnu montažu dodatne opreme
  • Prednje gumirane ivice za smanjenje rezonantnog efekta i poboljšanu aerodinamiku
  • Maksimalna nosivost do 100kg i maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina od 120cm
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa uključene u set

Spremite se za avanturu i efikasno organizujte prevoz svog prtljaga, ski opreme ili bicikala sa krovnim nosacima Hyundai Tucson (2020-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black. Naručite odmah i iskoristite sve prednosti ovog kompleta krovnih nosaca!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja