рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi Q3 (2011-2015), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5019 Kategorija:

KROVNI NOSACI AUDI Q3 (2011-2015), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Kompaktibilnost i praktičnost za vaš Audi Q3

Dobrodošli u svet vrhunskih krovnih nosača za vaš Audi Q3 (2011-2015). Sa aluminijumskim sipkama i čvrstim konstrukcijama, Nordrive Silenzio L Black krovnim nosačima dobijate kompletno rešenje za sve vaše prevozne potrebe.

Sertifikovana kvaliteta

Nordrive krovnim nosačima se možete pouzdati. Sa GS-TÜV sertifikatom, koji garantuje visok standard kvaliteta i bezbednost, ovi nosači su ne samo vizuelno atraktivni, već i pouzdani partneri na putu.

Praktičnost u svakom pogledu

Krovni nosači su neophodan sastavni deo za montiranje krovnih kofera, nosača za skije ili bicikala. Nordrive Silenzio L Black set vam pruža kompletan skup da biste mogli da instalirate nosače na svoje vozilo.

Inovativan dizajn

Šipke ovih krovnih nosača su napravljene od crnog eloksiranog aluminijuma sa kanalima koji omogućavaju postavljanje gumenih profila otpornih na klizanje. Ovi profili ne samo da sprečavaju oštećenja i obezbeđuju sigurnu montažu, već i pružaju atraktivne estetske detalje.

Prednja ivica nosača je obložena gumom, koja smanjuje rezonantne efekte vazdušnog protoka, poboljšava aerodinamiku i dodaje jedinstven izgled ovim krovnim nosačima.

Donji kanali su pažljivo oblikovani kako bi olakšali montažu šipki na krovne šape. Nakon postavljanja šipki, krajevi su zaštićeni gumenim poklopcima. Krovne šape su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike i dizajnirane su za maksimalno prianjanje na krovne šine vašeg automobila. Svaki set krovnih nosača dolazi sa bezbednosnim bravama koje se mogu zaključati i sa tri ključa za dodatnu sigurnost.

Lakoća upotrebe i bezbednost

Krovni nosači su kompatibilni samo sa vozilima opremljenim sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 120cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Dužina šipki je 128cm.

Da biste sigurno koristili krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate priložena Uputstva za Montiranje i da se strogo pridržavate bezbednosnih pravila.

Zaključak

Krovni nosači Audi Q3 (2011-2015), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su dizajnirani da pruže kompatibilnost, praktičnost i sigurnost za vaš Audi Q3. Uz svoj inovativan dizajn i vrhunski kvalitet, ovi nosači će ispuniti sve vaše prevozne potrebe.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetan aluminijski materijal
  • Sertifikovani GS-TÜV standard
  • Jednostavna montaža i upotreba

Započnite svoju avanturu sa Nordrive krovnim nosačima za Audi Q3 (2011-2015) danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja