рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Tucson (2018-2020), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5004 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI TUCSON (2018-2020), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Nordrive krovni nosači su idealno rešenje za vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovaj kompletan set je spreman za ugradnju na vaš Hyundai Tucson (2018-2020). Bez obzira da li imate pričvrsne tačke, standardne uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine, Nordrive ima pravu verziju krovnih nosača za vas.

Ono što je važno napomenuti je da svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost.

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz ovaj set, koji uključuje alu sipke i krovne šape, možete bezbedno i sigurno prevoziti sve vaše stvari na krovu automobila.

Šipke su napravljene od crnog eloksiranog aluminijuma i opremljene su kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji štite od klizanja i oštećenja. Ovi kanali omogućavaju laku montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Prednja ivica nosača je obložena gumom koja smanjuje rezonantni efekat strujanja vazduha i poboljšava aerodinamičnost. Ova guma takođe daje jedinstven i prepoznatljiv dizajn nosačima.

Donji kanali na šipkama su oblikovani tako da omoguće jednostavno montiranje na krovne šape. Nakon montiranja, krajeve šipki možete zaštititi gumenim poklopcima. Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i elegantnog dizajna. One se pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača koji garantuju sigurno prianjanje. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Važno je napomenuti da ovaj model krovnih nosača odgovara samo vozilima koja su opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 120cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 128cm.

Za sigurnu upotrebu, preporučujem da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, strogo se pridržavajte Bezbednosnih Upustava kako biste obezbedili bezbednost tokom upotrebe.

Ove krovne nosače možete kupiti na zvaničnoj stranici proizvoda na OXO MARKET. Pogledajte i našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

SPECIFIKACIJE:
– Model: Hyundai Tucson (2018-2020)
– Boja: Crna
– Materijal: Aluminijum
– Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 120cm
– Maksimalna nosivost: 100kg
– Dužina šipki: 128cm

PREDNOSTI:
– Visokokvalitetni aluminijumski profil
– GS-TÜV sertifikat za garantovanu kvalitetu i bezbednost
– Mogućnost montaže krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle
– Gumeni profili za sprečavanje klizanja i oštećenja
– Unikatan dizajn sa obloženom gumom za smanjenje rezonantnog efekta strujanja vazduha
– Bezbednosne brave sa 3 ključa

Za sve ljubitelje putovanja i avantura, Nordrive krovni nosači su idealan izbor za vaš Hyundai Tucson (2018-2020). Uz njihovu pomoć, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na krovu automobila. Uverite se sami u njihovu vrhunsku kvalitetu i sigurnost u vožnji.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja