рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Zafira Tourer (2011-2016), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5009 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL ZAFIRA TOURER (2011-2016), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Potpuna sloboda prevoza sa stilom!

Nikada niste želeli da ograničite svoje avanture, zar ne? Upravo iz tog razloga, želimo vam predstaviti Krovne nosače Opel Zafira Tourer (2011-2016), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black. Ovi visokokvalitetni krovni nosači omogućavaju vam prevoz vaših omiljenih stvari na siguran i elegantan način.

Savršeno prilagođeni vašem vozilu

Krovni nosači Nordrive su jednostavno najbolji izbor za sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Osim toga, dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti na vaše vozilo.

Vaša sigurnost nam je na prvom mestu

Kada putujete sa dragocenim teretom, bezbednost je od najveće važnosti. Zato su Nordrive krovni nosači prošli GS-TÜV sertifikaciju. Možete biti mirni znajući da su ovi nosači temeljno testirani i odobreni od strane stručnjaka.

Univerzalna svestranost

Krovni nosači Opel Zafira Tourer (2011-2016), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, skijaških nosača ili nosača za bicikle. Uz ovaj kompletan set, dobijate sve što vam je potrebno za siguran i udoban prevoz svih vaših omiljenih stvari.

Visokokvalitetan dizajn

Aluminijumske šipke ovih krovnih nosača su crne boje, sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje. Ti profili ne samo da sprečavaju oštećenja, već olakšavaju i sklapanje i rasklapanje. Prednja ivica nosača je obložena gumom kako bi se smanjio buka vetra i poboljšala aerodinamika. Ovaj inovativan dizajn će ne samo izgledati dobro na vašem vozilu, već će vam pružiti i vrhunsku performansu.

Jednostavna montaža

Sa ovim krovnim nosačima, montaža je brza i jednostavna. Donji kanali su oblikovani tako da omoguće lako pričvršćivanje krovnih šipki na krovne šape putem jednostavnog navlačenja. Kada su šipke montirane, gumeni poklopci štite krajeve od oštećenja.

Bezbednost na prvom mestu

Ako brinete o sigurnosti svojih stvari, ne brinite. Ovi krovni nosači su dizajnirani sa krovnom šapom od visokootpornog kompozitnog materijala. Šape se čvrsto pričvršćuju na krovne šine automobila uz pomoć hvatača. Sa ovim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret ostati na mestu tokom celog putovanja. I da, u kompletu sa šapama, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Specifikacija:

 • Tip: Krovni nosači
 • Kompatibilnost: Opel Zafira Tourer (2011-2016)
 • Materijal: Aluminijum
 • Boja: Crna
 • Duzina sipki: 128cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti:

 • Izdržljiv i siguran: Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma i dizajnirani sa krovnom šapom od kompozitnog materijala za bezbedno putovanje.
 • Univerzalna svestranost: Savršeni za prevoz krovnih kofera, skijaških nosača ili nosača za bicikle.
 • Brza i jednostavna montaža: Donji kanali omogućavaju laku i brzu montažu šipki, dok gumeni poklopci štite krajeve od oštećenja.

Sada je vreme za akciju!

Za sigurnu i udobnu vožnju, bez ograničenja i sa puno prostora za vaše omiljene stvari, Krovni nosači Opel Zafira Tourer (2011-2016), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su savršen izbor. Neka vaše avanture započnu već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja