рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 308 SW (2014-2017), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5012 Kategorija:

KROVNI NOSACI PEZO 308 SW (2014-2017), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Specifikacije

 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Boja: Crna
 • Dimenzije šipki: 128cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosaci Pezo 308 SW (2014-2017), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosaci su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Nordrive je renomirani proizvođač krovnih nosača koji se odlikuje visokim standardima kvaliteta. Svi njihovi krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Jednostavna montaža i bezbednost

Krovni nosaci Pezo 308 SW (2014-2017), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju. Ovi nosaci su posebno dizajnirani za vozila koja imaju integrisane, niskoprofilne uzdužne šine.

Šipke nosaca izrađene su od crnog eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje, što sprečava oštećenja i osigurava stabilnost tereta. Takođe, kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove, a uz nosače dobijate T-profile koji se idealno uklapaju u kanal.

Prednja ivica nosaca pokrivena je gumom koja eliminiše rezonantni efekat strujanja vazduha i poboljšava aerodinamičnost, istovremeno dajući nosacima jedinstven i prepoznatljiv dizajn.

Krovne šape, koje se pričvršćuju na uzdužne krovne šine, izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Njihov dizajn omogućava maksimalno prianjanje i sigurnost, a uz to dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je najvažnija. Zato vam preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su isporučeni svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, obavezno se pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste koristili nosace na ispravan i siguran način.

Prednosti

 • Izuzetno visok kvalitet materijala i izrade
 • Sertifikovana sigurnost (GS-TÜV sertifikat)
 • Jednostavna montaža i bezbedna upotreba
 • Univerzalni dizajn koji se lako uklapa u bilo koji stil vozila
 • Odlična aerodinamika, smanjuje buku i potrošnju goriva
 • Osigurava stabilnost tereta i sprečava oštećenja
 • Maksimalna nosivost omogućava prevoz skija, bicikala i drugih tereta
 • Elegantan dizajn sa gumenim ivicama za unikatan izgled
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa

Nabavite krovne nosace Pezo 308 SW (2014-2017), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black i uživajte u sigurnoj vožnji sa dodatnim prostorom za vaš prtljag!

Naručite odmah i iskoristite povoljnu ponudu samo na OXO MARKET-u!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja