рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Edge (2016-2018), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5030 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD EDGE (2016-2018), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Nordrive Silenzio L Black krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su dizajnirani da budu snažni i izdržljivi. Uz njihovu pomoć, možete lako prevoziti krovne koferčiće, ski opremu, bicikle i još mnogo toga.

Specifikacije

 • Model: Ford Edge (2016-2018)
 • Boja: Crna
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Certifikat: GS-TÜV
 • Nosivost: Do 100 kg

Jednostavna montaža i sigurna upotreba

Nordrive Silenzio L Black krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je potpuno spreman za instalaciju. Kada ih jednom montirate na svoje vozilo, dobićete stabilnu osnovu za vaše dodatne prevozne potrebe. Ovi nosači su dizajnirani tako da se savršeno uklapaju na Ford Edge (2016-2018) modele. Imaju kanale za ubacivanje gumenih profila koji sprečavaju klizanje i oštećenja.

Prednosti korišćenja Nordrive Silenzio L Black krovnih nosača

 • Jednostavna montaža: Zahvaljujući kompletnom setu koji dolazi uz ove nosače, montiranje će biti brzo i jednostavno. Uz uputstva za montažu koja su priložena, sigurno ćete uspeti da ih postavite na vaše vozilo.
 • Sigurnost u prevozu: Sa ovim krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena i da neće doći do pomeranja tokom vožnje. Bezbednost je na prvom mestu.
 • Estetski dizajn: Nosači su dizajnirani sa posebnom pažnjom na estetiku. Crni eloksirani aluminijumski profil daje im modernu i privlačnu izgled.
 • Maksimalna nosivost: Sa nosivošću do 100 kg, ovaj krovni nosač može da izdrži težinu većine tereta koji planirate da prevozite. Bez brige o težini ili veličini vašeg prtljaga.

Uz ove krovne nosače, vaš Ford Edge (2016-2018) će postati još univerzalniji i praktičniji. Bez obzira da li planirate avanturu na planini, putovanje sa porodicom ili samo želite više prostora u vozilu, Nordrive Silenzio L Black krovni nosači su pravi izbor za vas.

Zaključak

Nordrive Silenzio L Black krovni nosači su nedostajući deo vašeg vozila koji će vam pružiti beskrajne mogućnosti za prevoz različitog tereta. Možete se osloniti na njih da vaša oprema bude sigurno i čvrsto pričvršćena tokom vožnje. Sa modernim dizajnom i visokom nosivošću, ovi nosači su idealni za sve vaše prevozne potrebe.

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Sigurnost u prevozu
 • Estetski dizajn

Naručite Nordrive Silenzio L Black krovne nosače i unapredite svoje vozilo već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja