рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Hyundai Getz (2002-2008)

2.500 рсд

SKU: GTC6549 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE HYUNDAI GETZ (2002-2008)

Izuzetan kvalitet i precizno uklapanje

Tepih patosnice Hyundai Getz (2002-2008) su idealan dodatak za vaš automobil. Izrađene od kvalitetnog materijala, ove tepih patosnice se savršeno uklapaju i pružaju dugotrajnu zaštitu poda vašeg vozila. Bez obzira na tip automobila koji vozite, ove tepih patosnice su tipske-originalne i pažljivo su proizvedene kako bi savršeno pokrivale prostor za noge.

Dodatak koji čini razliku

Neka vaša vožnja bude udobna i uživajte u svakom trenutku provedenom za volanom. Tepih patosnice Hyundai Getz (2002-2008) su ne samo praktičan dodatak, već i estetski privlačan detalj koji doprinosi stilu i eleganciji vašeg vozila. Ove tepih patosnice su dizajnirane tako da zadrže prljavštinu, pesak i vlagu, čuvajući unutrašnjost vašeg automobila čistom i urednom.

Sigurnost na prvom mestu

Vaša sigurnost je naš prioritet. Tepih patosnice Hyundai Getz (2002-2008) su opremljene fikserima koji sprečavaju klizanje i osiguravaju da se patosnice ne pomeraju tokom vožnje. Bezbednost je ključna, a ove patosnice pružaju dodatnu stabilnost i sprečavaju ometanje komandi vašeg vozila.

Kompletan set za potpunu zaštitu

Cena je za kompletan set tepih patosnica, što znači da ćete dobiti sve potrebne tepih patosnice za prednje i zadnje sedište. Bez brige oko kompatibilnosti, jer su ove patosnice specifično dizajnirane za Hyundai Getz (2002-2008). Uz jednostavnu instalaciju i precizno uklapanje, dobićete potpunu zaštitu za vaše vozilo bez mnogo napora.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i precizno uklapanje
  • Estetski privlačan dodatak za vaš automobil
  • Sigurnost na prvom mestu sa fikserima koji sprečavaju klizanje

Nemojte čekati, nabavite svoj set tepih patosnica Hyundai Getz (2002-2008) i uživajte u bezbrižnim vožnjama. Vaš automobil zaslužuje samo najbolju zaštitu.

Postanite vlasnik ovog proizvoda odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja