рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Sharan (2010-) – Zubri 216994

4.680 рсд

SKU: GTC1992 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW SHARAN (2010-) – ZUBRI 216994

Gumene patosnice bez mirisa

Gumene patosnice VW Sharan (2010-) – Zubri 216994, koje vam predstavljamo, su gumene patosnice bez neprijatnih mirisa. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta i garantuju visok nivo udobnosti i zaštite vašeg vozila.

Originalne i tipske gumene patosnice

Sve gumene patosnice koje nudimo su originalne i tipske. To znači da nedvosmisleno odgovaraju određenom tipu vozila za koji su proizvedene. Možete biti sigurni da će gumene patosnice VW Sharan (2010-) – Zubri 216994 savršeno odgovarati vašem vozilu.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Naše gumene patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije koje garantuju da će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg vozila. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Dodatno učvršćene patosnice

Gumene patosnice VW Sharan (2010-) – Zubri 216994 poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Nema potrebe za dodatnim modifikacijama jer svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koje je proizvedena.

Čistoća enterijera vašeg vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice VW Sharan (2010-) – Zubri 216994 su TUV sertifikovane. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji su na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobreoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni u kvalitet i bezbednost ovih patosnica.

Jednostavna instalacija

Gumene patosnice VW Sharan (2010-) – Zubri 216994 je veoma jednostavno instalirati. Sve što trebate da uradite je da ih postavite na odgovarajuće mesto u vašem vozilu i fixirate ih za dodatnu sigurnost.

Cena i dostupnost

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ove gumene patosnice za VW Sharan (2010-) su uvoz iz Češke. Možete pogledati našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica na OXO MARKETu.

Prednosti

  • Gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Originalne i tipske, savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Dodatno učvršćene patosnice
  • Visina ruba patosnice osigurava čistoću enterijera vozila
  • Izuzetno lake za održavanje
  • TUV sertifikovane i bezbedne materijale
  • Jednostavna instalacija

Sada je pravo vreme da unapredite svoje vozilo! Nabavite gumene patosnice VW Sharan (2010-) – Zubri 216994 i uživajte u udobnosti, zaštiti i stilu koje vam pružaju. Ne propustite ovu ponudu na OXO MARKETu i osigurajte sebi sjajno iskustvo vožnje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja