рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Citigo (2012-) – Zubri 217804

3.780 рсд

SKU: GTC1675 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA CITIGO (2012-) – ZUBRI 217804

Gumene patosnice visokog kvaliteta za Vaš automobil

Gumen patosnice su neophodan dodatak za Vaš Skoda Citigo (2012-). Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Izrađene su tako da tačno odgovaraju specifikacijama Vašeg vozila.

Precizno prileganje i moderni dizajn

Ove gumene patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je za određeni model automobila dostupan samo set sa dve prednje patosnice. Patosnice su dizajnirane da tačno odgovaraju Vašem vozilu i poseduju fiksatore na prednjim patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatori su prisutni samo na onim patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja. Patosnice su izrađene tako da se lako uklapaju i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Njihov rub ima visinu od 12mm, što dodatno pomaže u održavanju čistoće enterijera vašeg vozila.

Kvalitetna guma visoke gustine

Ove gumene patosnice su napravljene od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. Ova vrsta gume je vrlo izdržljiva i dugotrajna, obezbeđujući da će patosnice dugo ostati u dobrom stanju. Takođe, ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što dokazuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Svi materijali korišćeni u proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Dostupnost i cena

Cena koja je navedena odnosi se na kompletni set gumenih patosnica za Vaš Skoda Citigo (2012-). Ove patosnice uvoze se iz Češke, zemlje poznate po kvalitetu svojih automobilskih delova. Uz gumene patosnice, takođe dostupne su i tepih patosnice, pa možete birati između različitih opcija i izabrati onu koja Vam najbolje odgovara.

Prednosti:

  • Izrađene od visoko kvalitetne gume
  • Precizno odgovaraju modelu Skoda Citigo (2012-)
  • Modernog dizajna i lako se uklapaju
  • Visina ruba od 12mm čuva čistoću enterijera vozila
  • TUV sertifikovane i u skladu sa standardima Evropske Unije
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za sigurnost i dodatnu stabilnost

Naručite svoj set gumene patosnice Skoda Citigo sada i uživajte u udobnosti i zaštiti svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja