рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi Q7 (2015-) – Lampa 24476

6.500 рсд

SKU: GTC1013 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI Q7 (2015-) – LAMPA 24476

Gumene patosnice Audi Q7 (2015-) – Lampa 24476

Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 komad.

Specifikacija

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet: Gumene patosnice su visokog kvaliteta, pružajući vam sigurnost i dugotrajnost.
  • Precizne dimenzije: Patosnice su pažljivo dizajnirane kako bi savršeno odgovarale vašem vozilu. Nema više neugodnih praznina ili neravnomernog pokrivanja.
  • Laka za održavanje: Gumeni materijal olakšava brisanje i čišćenje patosnica, čime se održava čistoća enterijera vašeg vozila.

Nabavite gumene patosnice za svoj Audi Q7 (2015-) i uživajte u vrhunskom kvalitetu i udobnosti. Ne propustite ovu priliku da zastitite enterijer svog vozila na najbolji mogući način!

Kupite sada i obezbedite da vaš Audi Q7 izgleda i ostane kao nov!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja