рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Meriva (2002-2010) – Zubri 214019

3.780 рсд

SKU: GTC2008 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL MERIVA (2002-2010) – ZUBRI 214019

Opis proizvoda

Gumene patosnice za Opel Merivu (2002-2010) su vrhunskog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Bez obzira na model i tip vozila, set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. Međutim, kod određenih modela i tipova automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Auto patosnice imaju moderan dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve modifikacije i lako se ugrađuju.

Rub patosnica ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih jeftinijih patosnica lošijeg kvaliteta. Proizvedene su od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za veći vek trajanja

[x] Kupite sada i obezbedite vrhunsku zaštitu za vaš Opel Meriva (2002-2010)!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja