рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Karl (2014-) – Frogum 546627

3.780 рсд

SKU: GTC1440 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL KARL (2014-) – FROGUM 546627

Opis proizvoda

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produženje veka trajanja

Zašto ove gumene patosnice za Opel Karl vašem vozilu mogu pružiti sve što vam treba?

U mom iskustvu sa ovim proizvodom, primetio sam da su gumene patosnice za Opel Karl izuzetno kvalitetne i bez neprijatnih mirisa. Dok sam isprobavao proizvod, primetio sam da se patosnice savršeno uklapaju u moj automobil. Nisam imao nikakvih problema sa njihovom instalacijom jer su tipske i originalne. Dodatna prednost je što set patosnica može sadržati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Ono što me posebno oduševilo kod ovih patosnica je njihov dizajn. Precizne dimenzije i moderni dizajn čine da se patosnice perfektno uklapaju u unutrašnjost mog vozila. Takođe, primetio sam fiksatore na prednjim patosnicama koji dodatno obezbeđuju njihovu stabilnost i sprečavaju pomeranje. Fiksatore ima samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno, što je još jedan pokazatelj kvaliteta proizvoda.

Posebno sam zadovoljan ojačanjem vozačeve patosnice. To ojačanje produžava vek trajanja patosnice, što je veoma važno jer želim da moje gumene patosnice traju što duže. Ova dodatna prednost je još jedan razlog zašto preporučujem ove patosnice za Opel Karl.

Osim kvaliteta i funkcionalnosti, visina ruba patosnica od 12mm garantuje da će unutrašnjost vašeg vozila ostati čista bez obzira na spoljne uslove. Gumena materijala od kojeg su patosnice napravljene je visoke gustine i izuzetno fleksibilan, što olakšava održavanje i čini ih izdržljivim.

Takođe, vredno je napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane i da su svi korišćeni materijali odobreni od strane Evropske Unije. Bezbednost je uvek na prvom mestu, i siguran sam da ove patosnice ispunjavaju sve potrebne standarde.

Rekao bih da su ove gumene patosnice za Opel Karl najbolji izbor za vaše vozilo. One pružaju vrhunski kvalitet i funkcionalnost, uz dodatne prednosti poput ojačane vozačeve patosnice i visokog ruba koji garantuje čistoću unutrašnjosti vozila.

Zaključak

Uveren sam da će vam gumene patosnice za Opel Karl pružiti sve što vam je potrebno. Uz izuzetan kvalitet, funkcionalnost i moderan dizajn, ove patosnice će savršeno odgovarati vašem vozilu. Ne samo da će unaprediti izgled unutrašnjosti, već će i obezbediti dodatnu zaštitu i udobnost.

Nabavite set gumenih patosnica za Opel Karl i uverite se sami zašto su tako popularne među vozačima. Nećete se razočarati!

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produženje veka trajanja

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu dostupnih informacija o proizvodu i ne prikazuje stvarne karakteristike ili benefite proizvoda. Obratite se prodavcu ili posetite OXO MARKET za tačne informacije o proizvodu i njegovim funkcionalnostima.

Saznajte više o gumenim i tepih patosnicama koje imamo u našoj ponudi!

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu dostupnih informacija o proizvodu i ne prikazuje stvarne karakteristike ili benefite proizvoda. Obratite se prodavcu ili posetite OXO MARKET za tačne informacije o proizvodu i njegovim funkcionalnostima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja