рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W168 A Klasa (2000-2005) – Zubri 211339

3.780 рсд

SKU: GTC1633 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W168 A KLASA (2000-2005) – ZUBRI 211339

Izuzetan kvalitet i nedvosmislena odgovarajućnost za vaš Mercedes vozilo!

Prednosti

  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem tipu automobila
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu učvršćenost i sprečavanje pomeranja

U potrazi ste za gumene patosnice koje će savršeno odgovarati vašem Mercedes W168 A Klasa vozilu (2000-2005)? Onda ste na pravom mestu! Zubri 211339 gumene patosnice su pravi izbor za vas.

Kvalitet bez kompromisa

Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta, sigurne i pouzdane. Nećete osetiti neprijatan miris gume koji obično karakteriše jeftinije patosnice. Izrađene su od visoko guste gume koja je fleksibilna i pruža maksimalnu izdržljivost.

Tipske patosnice za Mercedes W168 A Klasu

Da biste izbegli bilo kakve neprijatnosti prilikom postavljanja patosnica u vaše vozilo, Zubri 211339 gumene patosnice su napravljene po meri specifične za Mercedes W168 A Klasu (2000-2005). Nepogrešivo se uklapaju u prostor vašeg vozila, čime vam omogućavaju da održite čistoću unutrašnjosti i zadržite luksuzan izgled.

Lako održavanje

Kada su u pitanju održavanje i čišćenje, ove patosnice su zaista praktične. Jednostavno ih prebrišite vlažnom krpom i biće kao nove. Zahvaljujući kvalitetnoj gumi od koje su napravljene, Zubri 211339 patosnice neće apsorbovati mirise i zadržavati nečistoću.

Sigurna upotreba

Vaša sigurnost nam je vrlo važna. Zubri 211339 gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne provere. Materijali koji su korišćeni za njihovu proizvodnju nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Dostupne boje

Gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sive) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila. Možete izabrati boju koja se najbolje uklapa sa enterijerom vašeg Mercedesa.

Set za celokupno pokrivanje prostora

Kada naručite Zubri 211339 gumene patosnice, dobijate set koji se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Pravila proizvodnje mogu varirati za određene modele, pa je moguće da set sadrži samo prednje dve patosnice. U svakom slučaju, možete biti sigurni da će patosnice savršeno odgovarati vašem vozilu.

Dodatna ojačanja za veću izdržljivost

Vozačeva patosnica ima dodatna ojačanja kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Možete biti sigurni da će ovaj deo, koji je podložan većem habanju, izdržati i ostati u vrhunskom stanju tokom dužeg vremenskog perioda.

Specifikacije

  • Model: Gumene patosnice Mercedes W168 A Klasa (2000-2005) – Zubri 211339
  • Boje: Crna, antracit, bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Visina ruba: 12mm
  • Set: Dve prednje i dve zadnje patosnice (model zavisi od vašeg vozila)
  • Proizvođač: Zubri
  • Zemlja uvoza: Češka

Ne čekajte, izaberite najbolje za vaš Mercedes A Klasa

Naša ponuda uključuje širok asortiman gumenih i tepih patosnica. Ovaj proizvod je samo jedan od mnogih koji možete pronaći u našoj radnji. Pobrinite se za izdržljivost i luksuzan izgled enterijera vašeg Mercedesa, i odaberite Zubri 211339 gumene patosnice.

Prednosti

  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem tipu automobila
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu učvršćenost i sprečavanje pomeranja

Zaključak

Zubri 211339 gumene patosnice su vaš najbolji izbor za Mercedes W168 A Klasu (2000-2005). Ove patosnice pružaju visok kvalitet, izdržljivost i savršeno odgovaraju vašem vozilu. Ne samo da će se lepo uklopiti u njegov enterijer, već će vam pružiti i izuzetnu zaštitu od prljanja. Uverite se sami u njihov kvalitet i postanite deo naše velike porodice zadovoljnih kupaca.

Naručite svoj set Zubri 211339 gumene patosnice i pružite svom Mercedesu A Klasa vrhunsku zaštitu i izgled!

saznajte više

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja