рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW 5 (G30/G31) Hybrid (2017-) – Zubri 222454FL

4.320 рсд

SKU: GTC1170 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW 5 (G30/G31) HYBRID (2017-) – ZUBRI 222454FL

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Moderni dizajn i precizne dimenzije

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Jednostavno održavanje i bezbednost

Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena. Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Sve što trebate za vaš BMW 5 (G30/G31) Hybrid (2017-)

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ove patosnice su dizajnirane posebno za BMW 5 (G30/G31) Hybrid (2017-) model. Uvozimo ih direktno iz Češke, što garantuje njihovu visoku kvalitetu. Ukoliko želite da detaljnije pogledate našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica, kliknite na link here.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Moderni dizajn i precizne dimenzije
  • Jednostavno održavanje i bezbednost

Neka vaš BMW 5 (G30/G31) Hybrid (2017-) izgleda sjajno i bude zaštićen uz ove izuzetne gume patosnice od renomiranog proizvođača Zubri. Kupite sada i osigurajte sebi udobnost i sigurnost za svoje putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja