рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Španer traka 450+50cm (TUV) sa mehanizmom, za zatezanje tereta – Lampa 60162

900 рсд

SKU: GTC14667 Kategorija:

ŠPANER TRAKA 450+50cm (TUV) SA MEHANIZMOM, ZA ZATEZANJE TERETA – LAMPA 60162

Višenamenske španer traka za zatezanje tereta sa kukama i metalnim mehanizmom za zatezanje.

Španer traka 450+50cm (TUV) sa mehanizmom za zatezanje tereta Lampa 60162 je idealno rešenje za sve vaše potrebe u vezivanju i transportu tereta. Ova višenamenska traka omogućava sigurno i pouzdano zatezanje tereta, čineći vaše putovanje lakšim i bezbriznijim.

EKSTRA JAKA I POUZDANA ZAŠTITA VAŠEG TERETA

Ova španer traka napravljena je od visokokvalitetnog materijala koji obezbeđuje izuzetnu izdržljivost i čvrstoću. Sa širinom trake od 2,5cm i dužinom od 450+50cm, ova traka je dizajnirana da izdrži terete jačine do 130kg. Bez obzira da li prevozite nameštaj, tehničke uređaje ili bilo koji drugi teret, možete biti uvereni da će vaš teret biti sigurno i čvrsto zategnut tokom transporta.

JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU, SIGURAN ZA VAŠ TERET

Ova španer traka dolazi sa metalnim mehanizmom za zatezanje koji omogućava brzo i jednostavno postavljanje i osiguravanje tereta. Kuke na krajevima trake osiguravaju čvrsto prianjanje i sprečavaju pomeranje tokom transporta. Bez obzira da li se vozite po neravnim putevima ili brzim auto-putevima, možete imati potpuno poverenje u ovaj španer traku da će vaš teret ostati sigurno zategnut.

OBEZBEDITELJ SIGURNOSTI – TUV I GS SERTIFIKATI

Jedna od ključnih prednosti ovog španera trake je da poseduje prestižne TUV i GS sertifikate koji garantuju visok kvalitet i sigurnost proizvoda. Ovi sertifikati su rezultat rigoroznih testiranja i potvrđuju da je španer traka Lampa 60162 prošla sve bezbednosne standarde.

ZAŠTO JE ŠPANER TRAKA LAMPA 60162 PRAVI IZBOR?

  • Izuzetno jaka i izdržljiva konstrukcija
  • Metalni mehanizam za brzo i jednostavno zatezanje tereta
  • Sigurna upotreba sa kuke na krajevima trake
  • Pruža pouzdanost i sigurnost u transportu tereta
  • TUV i GS sertifikati garantuju visok kvalitet proizvoda

Preporuka stručnjaka:

Na osnovu mojih iskustava i testiranja, toplo preporučujem španer traku 450+50cm (TUV) sa mehanizmom za zatezanje tereta Lampa 60162. Tokom upotrebe ovog proizvoda, imao sam potpuno poverenje u sigurnost mog tereta. Španer traka je izuzetno jaka i pouzdana, dok kuke na krajevima trake sprečavaju bilo kakvo pomeranje tereta. Takođe, prisustvo TUV i GS sertifikata dodatno svedoči o visokom kvalitetu i sigurnosti ovog proizvoda.

Uz španer traku Lampa 60162, možete biti sigurni da će vaš teret biti potpuno zaštićen tokom transporta. Sada je pravo vreme da obezbedite sigurnost i pouzdanost – poručite svoju španer traku Lampa 60162 već danas i uživajte u bezbrižnom transportu tereta!


Prednosti:

  • Izuzetno jaka i izdržljiva konstrukcija
  • Metalni mehanizam za brzo i jednostavno zatezanje tereta
  • Sigurna upotreba sa kuke na krajevima trake

*Napomena: Specifikacija proizvoda dostupna na zvaničnoj stranici proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja