рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Pauk gurtna 2x100cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – Amio 01148

250 рсд

SKU: GTC14661 Kategorija:

PAUK GURTNA 2x100CM, ELASTIČNO UŽE ZA ZATEZANJE PRTLJAGA – AMIO 01148

Višenamenska pauk gurtna za sigurno zatezanje prtljaga

Ukoliko često putujete ili jednostavno volite biti sigurni da je vaš prtljag čvrsto i sigurno zatezan, onda je Pauk gurtna 2x100cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – Amio 01148 pravi izbor za vas. Ova gurtna je višenamenska i nudi vam praktičnost i sigurnost u isto vreme.

Jednostavno zatezanje uz pomoć metalnih kukica

Sa Pauk gurtnom Amio 01148, zatezanje prtljaga će biti lako kao nikad do sad. Gurtna je dužine 100cm i izrađena od elastičnog, rastegljivog materijala. Na krajevima gurtni se nalaze metalne kuke koje omogućavaju jednostavno i sigurno učvršćivanje prtljaga na automobilu. Bez ikakvih briga i straha za stabilnost vašeg prtljaga tokom vožnje.

Kvalitetan proizvod za dugotrajnu upotrebu

Amio 01148 pauk gurtna je izuzetno kvalitetna i izdržljiva. Izrađena je od pouzdanog materijala koji pruža sigurnost i dugotrajnost. Možete biti sigurni da će ova gurtna dugo vremena pravilno obavljati svoju funkciju i pružiti vam mir tokom putovanja.

Zemlja uvoza: Poljska

Amio 01148 pauk gurtna je uvezena iz Poljske, što je garancija kvaliteta i pouzdanosti. Priuštite sebi proizvod koji je pažljivo izabran sa Fuzzy Market ponude, a koji dolazi iz renomirane zemlje uvoza.

Pogledajte kompletnu ponudu pauk gurni i španer traka

Ukoliko tražite još opcija za sigurno zatezanje prtljaga, svakako pogledajte kompletnu ponudu pauk gurni i španer traka na našem sajtu. Imamo širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti sva vaša očekivanja i potrebe.


Prednosti

  • Višenamenska pauk gurtna za sigurno zatezanje prtljaga
  • Jednostavno zatezanje uz pomoć metalnih kukica
  • Kvalitetan proizvod za dugotrajnu upotrebu

Sigurno zategnite vaš prtljag sa Pauk gurtnom 2x100cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – Amio 01148. Nabavite proizvod koji će vam pružiti sigurnost, praktičnost i mir tokom putovanja. Ne propustite priliku da obezbedite svoj prtljag na najbolji mogući način!

Kupi odmah

Napomena: Ovaj proizvod je namenjen isključivo za sigurno zatezanje prtljaga i ne sme se koristiti u druge svrhe. Budite odgovorni i koristite proizvod isključivo u skladu sa uputstvima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja