рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Sorento (2020-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5006 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA SORENTO (2020-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila. Napominjemo da svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Prednosti krovnih nosača Nordrive Silenzio L Black

 • Kvalitetna konstrukcija: Krovni nosače odlikuje visokokvalitetan aluminijumski profil koji garantuje trajnost i sigurnost.
 • Kompletan set: Dobijate sve potrebne delove za brzu i jednostavnu instalaciju.
 • Prilagođeni tipu krova: Postoje verzije nosača za različite tipove krova vozila, obezbeđujući pravilno prianjanje.
 • Sertifikovani kvalitet: Nordrive krovni nosači su sertifikovani prema GS-TÜV standardima, garantujući sigurnost i pouzdanost.

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Nordrive Silenzio L Black krovnim nosačima, moći ćete bezbedno i sigurno da prevozite sve što vam je potrebno na vašem putovanju.

Specifikacije

 • Boja: Crna
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Uživajte u udobnosti i sigurnosti

Nordrive Silenzio L Black krovni nosači su dizajnirani sa posebnom pažnjom na detalje kako bi vam pružili maksimalnu udobnost i sigurnost tokom putovanja. Crni eloksirani aluminijumski šipke su izuzetno izdržljive i pružaju odličnu zaštitu od oštećenja.

Kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i nosača za biciklove. Prednja ivica nosača je prekrivena gumom kako bi se poboljšala aerodinamika i smanjio buka prilikom vožnje. Donji kanali su oblikovani za lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Nakon montaže, krajevi šipki su zaštićeni gumiranim poklopcima.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. Pomoću hvatača, šape se čvrsto pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila, pružajući maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i bezbednosna uputstva kako biste se strogo pridržavali svih pravila i obezbedili sigurnu upotrebu.

Prednosti

 • Visokokvalitetna konstrukcija od aluminijuma
 • Kompletan set za brzu i jednostavnu instalaciju
 • Prilagođeni različitim tipovima krova vozila

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu datiha o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

Dokazanom kvalitetu i pažljivom dizajnu koji pružaju krovni nosači Nordrive Silenzio L Black, vaše putovanje će biti udobno i sigurno. Ne gubite vreme, nabavite svoj set odmah i uživajte u svim prednostima koje vam pružaju ovi krovni nosači.

Kupi odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja