рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Tiguan (2007-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13071 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW TIGUAN (2007-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

NORDRIVE SNAPFIT – KROVNI NOSACI ZA VAŠ VW TIGUAN

Napomena: Ova stranica je kreirana na osnovu informacija o proizvodu i opisuje pojedinosti proizvoda. Molimo pročitajte pažljivo opis kako biste bolje razumeli karakteristike i prednosti.

Krovni nosaci VW Tiguan su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju izdržljivost i pouzdanost.

Nordrive SnapFit – Kompletan set spreman za ugradnju

Nordrive SnapFit krovni nosaci isporučuju se kao kompletan set, spreman za montažu na vašem VW Tiguanu. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova na vašem vozilu. Bez obzira da li je vaše vozilo opremljeno pričvrsnim tačkama ili standardnom šinom, Nordrive krovni nosaci su pravi izbor.

Dizajnirani za bezbednost

Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost. Ovi nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Teleskopske čelične sipke

Krovni nosaci VW Tiguan dolaze sa teleskopskim čeličnim sispkama. Ove sipke su dizajnirane da se mogu prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80 cm do 111 cm.

Savršeno prianjanje i zaštita

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas, koji omogućava savršeno prianjanje i stabilnost na krovu vozila. Takođe, ove šape su obložene EPDM gumom, koja pruža zaštitu od ogrebotina na krovnoj šini. Dodatna sigurnost se obezbeđuje kroz ugrađene bezbednosne brave na krovnim šapama.

Maksimalna nosivost i dimenzije

Ovaj model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111 cm, a maksimalna nosivost je 100 kg.

Molimo vas da pročitate uputstva za montiranje kako biste sigurno koristili ove krovne nosače i da se strogo pridržavate svih bezbednosnih pravila.

Prednosti krovnih nosača VW Tiguan:

  • Izdržljivost: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju maksimalnu sigurnost prilikom prevoza tereta.
  • Jednostavna montaža: Nordrive SnapFit krovni nosaci dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, što olakšava proces montaže.
  • Univerzalnost: Ovi nosači su kompatibilni sa različitim tipovima šina na vozilima, pružajući vam mogućnost da koristite različite krovne dodatke.

Pogledajte najnoviji katalog naše kompletne ponude krovnih nosača i pronađite savršen dodatak za vaš VW Tiguan.

Nordrive SnapFit krovni nosaci su pouzdani partneri u vašim avanturama. Nabavite svoj set danas i maksimalno iskoristite prostor na svom vozilu!

Call-to-action

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja