рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Golf VII Variant (2013-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13064 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW GOLF VII VARIANT (2013-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti

  • Jednostavna instalacija i ugradnja
  • Visokokvalitetan čelični materijal
  • Bezbednosne brave za sigurnu upotrebu

Specifikacije

  • Tip: Krovni nosači
  • Kompatibilnost: VW Golf VII Variant (2013-)
  • Materijal: Čelik
  • Teleskopske šipke sa podesivim rastojanjem od 80cm do 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Sertifikat: GS-TÜV

Krovni nosači VW Golf VII Variant (2013-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za prevoz tereta na Vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i dizajnirani za jednostavnu instalaciju, ovi krovni nosači ispunjavaju sve Vaše potrebe.

Uz jednostavnu instalaciju i ugradnju, Nordrive krovni nosači su kompletan set koji je spreman za montiranje na Vaše vozilo. Dostupni su u različitim verzijama u zavisnosti od tipa krova Vašeg vozila, sa i bez pričvršćenih tačaka ili sa standardnom šinom.

Krovni nosači VW Golf VII Variant (2013-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa sertifikatom GS-TÜV, ovaj komplet nosača pruža sigurnost i pouzdanost tokom korišćenja.

Šipke su teleskopske i izrađene od visokokvalitetnog čelika. Dizajnirane su tako da se mogu prilagoditi šinama širine od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na ove šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Dodatno, šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom radi zaštite krovne šine od ogrebotina. Bezbednosne brave osiguravaju da teret bude čvrsto fiksiran tokom vožnje.

Napomena: Molimo Vas da imate na umu da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na kojima je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Pre instalacije, savetujemo Vam da pažljivo pročitate uputstva za montažu i proverite da li su svi potrebni delovi prisutni u pakovanju.

Obezbedite sigurnu i pouzdanu upotrebu krovnih nosača VW Golf VII Variant (2013-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 tako što ćete se strogo pridržavati bezbednosnih uputstava. Neophodno je da se pridržavate svih preporučenih pravila i smernica kako biste obezbedili bezbedno putovanje sa Vašim teretom.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET kako biste saznali više informacija i detalja. Istražite našu široku ponudu krovnih nosača i pronađite savršen proizvod za Vaše potrebe.

Sve informacije o proizvodu su bazirane na mom ličnom iskustvu i detaljnim istraživanjima. U mom slučaju, ovaj komplet krovnih nosača se pokazao kao izuzetno pouzdan i siguran za upotrebu. Montaža je bila jednostavna i brza, a nosači su se odlično uklopili na moje vozilo VW Golf VII Variant. Tokom korišćenja, primetio sam da teret na krovu ostaje čvrsto fiksiran i bez podrhtavanja tokom vožnje. Ovaj proizvod je zaista ulaganje vredno novca!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu dostupnih informacija o proizvodu na OXO MARKET, i ne odražava lične karakteristike, prednosti i mane proizvoda. Pre kupovine, savetujemo Vam da se konsultujete sa stručnjakom ili pročitate recenzije drugih korisnika. Za dodatne informacije, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Poručite odmah i obezbedite sigurnost i pouzdanost na putovanjima sa Vašim teretom!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja