рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW X6 (F16) (2014-2019), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5027 Kategorija:

KROVNI NOSACI BMW X6 (F16) (2014-2019), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Opis proizvoda

Krovni nosači BMW X6 (F16) (2014-2019), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet.

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz krovne nosače BMW X6 (F16) (2014-2019), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black, dobijate kompletan set koji vam omogućava da efikasno transportujete sve što vam je potrebno.

Šipke su napravljene od crnog eloksiranog aluminijuma, sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Prednja ivica nosača je napravljena od gume, kako bi se eliminisao rezonantni efekat strujanja vazduha i poboljšala aerodinamičnost. Ovo takođe doprinosi jedinstvenom, inovativnom i prepoznatljivom dizajnu krovne nosače BMW X6 (F16) (2014-2019), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black.

Donji kanali šipki su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Krovne šape su elegentnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Pomoću hvatača, krovne šape se pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montiranja na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 120cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 128cm.

Za sigurnu upotrebu molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Prednosti

  • Izuzetno visok kvalitet
  • Bezbednost potvrđena GS-TÜV sertifikatom
  • Jednostavna montaža
  • Aluminijumski profil štiti od oštećenja
  • Aerodinamičan dizajn
  • Maksimalna nosivost od 100kg
  • Set sadrži sve potrebne delove i bezbednosne brave

Poručite krovne nosače BMW X6 (F16) (2014-2019), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black i obezbedite siguran i praktičan način prevoza svih vaših potrebnih stvari.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja