рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Golf V Plus MPV (2005-2006) bez uzduznih krovnih šina – Cam Logico 41154

7.800 рсд

SKU: GTC5247 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW GOLF V PLUS MPV (2005-2006) BEZ UZDUGNIH KROVNIH ŠINA – CAM LOGICO 41154

Krovni nosači su tu da zadovolje sve vaše potrebe u vezi sa prevozom na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Ovi krovni nosači su neophodni kada želite da montirate krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle.

SPECIFIKACIJA

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Presečni presek šipke iznosi 40x25mm, a čelični profil je debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost ovih krovni nosača je 50kg.

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim će vam rado pomoći.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na zvaničnoj stranici proizvoda.

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetni materijali: Krovni nosači su izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila koji je izuzetno izdržljiv. Možete se pouzdati u njihovu dugotrajnost.
  • Jednostavna montaža: Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Nećete gubiti vreme na komplikovane korake montaže.
  • Različite verzije: Bez obzira na tip krova vašeg vozila, postoji verzija ovih krovnih nosača koja vam odgovara.

PORUČITE VAŠE KROVNE NOSAČE DANAS!

Ne propustite priliku da obezbedite vrhunske krovne nosače za vaše vozilo. Posetite OXO MARKET i poručite svoj set krovnih nosača VW Golf V Plus MPV (2005-2006) bez uzdužnih krovnih šina – Cam Logico 41154. Ne brinite, obezbedili smo najkvalitetnije proizvode za vaše potrebe.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja