рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Rav4 5 vrata (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13086 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA RAV4 5 VRATA (2000-2006), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Toyota Rav4 5 vrata su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdani i izdržljivi. Ovi krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Jednostavna ugradnja i pouzdanost

Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, garantujući njihovu sigurnost i pouzdanost.

Teleskopske šipke za prilagodljivost i prianjanje

Krovni nosači Nordrive SnapFit 1 dolaze sa teleskopskim šipkama od visokokvalitetnog čelika. Ove šipke su dizajnirane tako da se mogu ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Jednostavnim podešavanjem, možete prilagoditi nosače vašem vozilu.

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Dodatno, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina.

Sigurnost i bezbednost

Krovne šape poseduju bezbednosne brave, tako da se možete osećati sigurno i bez brige tokom vožnje. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Upustva za montiranje i bezbednost

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate upustva za montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, preporučujemo da pročitate bezbednosna upustva i strogo se pridržavate navedenih pravila. Vaša bezbednost je naš prioritet.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični nosači
  • Pouzdanost i sigurnost
  • Teleskopske šipke za prilagođavanje širini vozila

Za više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET. Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršeni izbor za vaše vozilo. Ne propustite ovu sjajnu priliku da poboljšate prevozne mogućnosti svog vozila.

Naručite krovne nosače Toyota Rav4 5 vrata (2000-2006) već danas i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji, bez brige o prevozu vaših stvari.

Note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja