рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (E140) Sedan 4 vrata (2007-2013), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9251 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (E140) SEDAN 4 VRATA (2007-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na automobilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi vam pružili sigurnost i stabilnost tokom putovanja. Uz ovaj kompletan set krovni nosača, dobijate rešenje koje je spreman za ugradnju na vaš automobil.

Uz različite verzije zavisne od tipa krova vašeg vozila

Da bi odgovarali različitim tipovima krova automobila, krovni nosači su dostupni u različitim verzijama. Bez obzira na to da li vaš automobil ima pričvršćene tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, postoji odgovarajuća verzija za vaše vozilo.

Sertifikovano bezbedni za korišćenje

Sigurnost je važna prilikom korišćenja krovnih nosača, zato se pobrinite da odaberete proizvod koji ima sertifikovane standarde. Svi Cruz krovni nosači su prošli brojne testove i poseduju sertifikate poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kada kupujete krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je i besplatna montaža.

Potrebni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje dodatne opreme na krov vozila. Bez njih, ne biste mogli da koristite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Uz ovaj set krovni nosača, dobićete sve što vam je potrebno da bezbedno i sigurno prenesete sve što vam je potrebno tokom puta.

Kvalitetne aluminijumske šipke za stabilnost i sigurnost

U ovom setu krovnih nosača dobijate visokokvalitetne aluminijumske krovne šipke. One su dizajnirane da budu sigurne i stabilne tokom vožnje. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Sve ovo čini postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i skija veoma jednostavnim zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina šipki: 118cm, Maksimalna nosivost: 75kg

Kada je reč o dimenzijama ovih krovnih nosača, dužina šipki je 118cm. To je optimalna dužina koja će vam omogućiti da prenesete sve svoje stvari na krovu vozila. Maksimalna nosivost ovih nosača je 75kg, što je dovoljno za većinu tereta koji ćete nositi na putovanjima.

Upustvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita

Da biste pravilno montirali krovne nosače na vaše vozilo, pročitajte upustva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita. Ova uputstva će vam detaljno objasniti sve korake koje treba da preduzmete kako biste postavili nosače na krov automobila i pravilno ih pričvrstili.

Bezbednost je najvažnija

Kada koristite krovne nosače, uvek se pobrinite da se pridržavate bezbednosnih smernica. Pažljivo pročitajte bezbednosno uputstvo i pridržavajte se svih navedenih pravila i preporuka. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, zemlji poznatoj po visokokvalitetnim proizvodima. Možete biti sigurni da ste dobili proizvod koji je prošao sve sigurnosne standarde i koji će vam pružiti pouzdanost i sigurnost tokom korišćenja.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Ako želite da istražite i druge krovne nosače, posetite našu veb stranicu gde možete pregledati kompletnu ponudu koja je dostupna. Tu ćete pronaći različite modele i verzije koje odgovaraju različitim vozilima. Bez obzira na to šta vam je potrebno, možemo vam pomoći da pronađete savršeno rešenje za vaše prevozne potrebe.

Ilustrativni video

Prikazani video je ilustrativnog karaktera, kako biste se bolje upoznali sa proizvodom pre nego što ga kupite. Uvidećete kako su krovni nosači jednostavni za montažu i kako ih možete koristiti za različite vrste dodatne opreme.


PREDNOSTI

  • Kvalitetne aluminijumske šipke za sigurnost i stabilnost
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Besplatna montaža krovnih nosača
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja