рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Avensis Verso MPV (2001-2006) – Cam Totus 40043

10.300 рсд

SKU: GTC10870 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA AVENSIS VERSO MPV (2001-2006) – CAM TOTUS 40043

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila koji garantuje sigurnost i izdržljivost.

NAPOMENA: Ovaj proizvod je prilagođen za vozila Toyota Avensis Verso MPV (2001-2006).

Specifikacija proizvoda

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, preseka 40x25mm, debljine 1,2mm. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost od 50kg.

Prednosti

  • Pouzdanost i sigurnost: Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju sigurno i pouzdano pričvršćivanje tereta na krov vašeg vozila.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa vozilima Toyota Avensis Verso MPV (2001-2006) i mogu se koristiti za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.
  • Jednostavna montaža: Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za jednostavnu i brzu ugradnju na vaše vozilo. Uz set dolazi detaljno uputstvo za montažu koje vam omogućava da sami obavite postavljanje.
  • Prilagodljivost: Sa različitim dužinama šipki, možete prilagoditi krovne nosače vašim potrebama i promenljivim veličinama tereta koji želite da prevezete.
  • Izdržljivost: Čelična izrada i zaštitni omotač od plastike čine ove krovne nosače izdržljivima i otpornima na ekstremne vremenske uslove. Možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i stabilno pričvršćen tokom putovanja.
  • Profesionalna podrška: Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, možete nas kontaktirati na broj 021/442-954. Naš tim će vam rado pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

Uz ove krovne nosače, vaša putovanja će biti udobnija i sigurnija. Bilo da planirate avanture na otvorenom ili vikend izlete, ovi krovni nosači će vam omogućiti da bezbrižno prevezete sve što vam je potrebno.

Ne čekajte više, poručite krovne nosače Toyota Avensis Verso MPV (2001-2006) – Cam Totus 40043 i uživajte u pogodnostima koje vam pružaju!

Prednosti

  • Pouzdan i siguran sistem pričvršćivanja
  • Univerzalna upotreba za krovne kofera, ski nosača i nosača za bicikle
  • Jednostavna i brza montaža

NAPOMENA: Ovaj proizvod je prilagođen za vozila Toyota Avensis Verso MPV (2001-2006).


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja