рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Outback (III/BL) MPV 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8055 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU OUTBACK (III/BL) MPV 5 VRATA (2003-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Estetski izgled u skladu sa novim modelima vozila
  • Smanjenje visine hvatača (stopa) za lepši izgled automobila
  • Odličan koeficijent otpora vazduha za manju buku
  • Jednostavno postavljanje dodatne opreme kroz kanal na šipkama
  • Maksimalna nosivost od 75kg

Nastavite čitanje da saznate zašto su krovni nosači Subaru Outback (III/BL) MPV 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark savršeno rešenje za vaš automobil.


Krovni nosači su neophodan dodatak koji će omogućiti da prenosite teret na krovu vozila bez ikakvih problema. Cruz Airo Fix Dark krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma i pružaju pouzdanu podršku za sve vaše prevozne potrebe.

Uz ovaj set dobijate 2 crne aerodinamične aluminijumske šipke u stilu avionskog krila. Ove šipke su ne samo estetski privlačne, već su i izuzetno izdržljive. Hvatači (stope) su napravljeni od kvalitetnog čelika kako bi obezbedili sigurno pričvršćivanje. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Zahvaljujući smanjenoj visini hvatača, krovni nosači čine automobil privlačnijim i stilskim. Osim toga, Cruz Airo Fix Dark šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha, što znači manju buku tokom vožnje. Bez obzira na vrstu opreme koju želite da montirate na krov, kanal na vrhu šipki olakšava postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili ski nosači.

Dužina ovih šipki je 108cm, što je dovoljno za prenošenje tereta do 75kg. To znači da možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno montirana i bezbedna tokom vožnje.

Kada montirate Cruz Airo Fix Dark krovne nosače, dobijate kompletnu sigurnost jer su ovi nosači sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju visok nivo kvaliteta i bezbednosti.

Set za montažu krovnih nosača Subaru Outback (III/BL) MPV 5 vrata (2003-2009) dolazi sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što je potrebno za montažu dolazi u ovom setu, tako da ne morate brinuti o dodatnim troškovima.

Budite sigurni da će vam krovni nosači na vašem Subaru Outback (III/BL) MPV 5 vrata (2003-2009) omogućiti sigurno i praktično prenošenje tereta na krovu automobila. Bez obzira da li želite da prenesete krovni kofer, nosače skija ili nosače bicikala, Cruz Airo Fix Dark krovni nosači su idealno rešenje za vas.

Naručite svoj set krovnih nosača Subaru Outback (III/BL) MPV 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark danas i iskoristite besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Vaša oprema će biti sigurna i spremna za putovanje!

Za dodatnu sigurnost, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje su kompatibilne sa ovim setom. One se prodaju odvojeno i nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

Ne gubite vreme, iskoristite prednosti koje vam Cruz Airo Fix Dark krovni nosači pružaju i uživajte u svakoj vožnji. Svi krovni nosači koje nudimo na OXO MARKET su visokog kvaliteta i dizajnirani da budu pouzdani i sigurni.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršen dodatak za vaš automobil. Vaša oprema će biti sigurna i spremna za putovanje, a vi ćete moći da se opustite i uživate u svakom trenutku.


Prednosti
– Aerodinamične aluminijumske šipke
– Estetski izgled u skladu sa novim modelima vozila
– Smanjenje visine hvatača (stopa) za lepši izgled automobila
– Odličan koeficijent otpora vazduha za manju buku
– Jednostavno postavljanje dodatne opreme kroz kanal na šipkama
– Maksimalna nosivost od 75kg

Naručite svoje krovne nosače Subaru Outback (III/BL) MPV 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark danas i uživajte u sigurnom prevozu vaše opreme!


CALL TO ACTION: Naručite danas i osigurajte siguran prevoz vaše opreme!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja