рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Legacy (IV/BP) Wagon 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9263 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU LEGACY (IV/BP) WAGON 5 VRATA (2003-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Visokokvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila – sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Svi Cruz krovni nosači su prošli stroge sigurnosne testove i poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. Možete biti sigurni u njihovu kvalitet i bezbednost.

Montaža uz besplatnu uslugu

Svaki kupac pri kupovini krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnog nosača! Naša stručna ekipa će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno postavljeni i sigurno montirani na vaše vozilo.

Odlično rešenje za prevoz dodatne opreme

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz kvalitetne krovne nosače, možete koristiti dodatnu opremu i uživati u prijatnom putovanju sa svim potrebnim stvarima.

Set krovnih nosača – Cruz Oplus AX

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi za navedeni set. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Krovna šipka – Cruz Oplus AX

  • Aluminijumske krovne šipke koje su sastavni deo krovnog nosača.
  • Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dizajnirane da budu sigurne i stabilne.
  • Hvatači (stope) su napravljne od veoma kvalitnetnog čelika a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.
  • Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.
  • Dužina šipki je 108cm.
  • Maksimalna nosivost je 75kg.

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki kako biste se detaljnije upoznali sa procesom montaže.

Krovni Kit – Cruz 935-722

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Krovni kit je napravljen je od visokokvalitetnog čelika. Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a kako biste se detaljnije upoznali sa procesom montaže.

Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno Upustvo, i da se strogo pridržavate navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, možete pozvati našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u izboru pravih krovnih nosača za vaše vozilo.

Ponosno možemo reći da su krovni nosači Subaru Legacy (IV/BP) Wagon 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Oplus AX odličan izbor za vaše vozilo. Uverili smo se u njihovu kvalitet i sigurnost tokom naših testiranja i koristimo ih sa punim zadovoljstvom.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski materijal
  • Jednostavna montaža uz besplatnu uslugu
  • Kompletan set sa svim potrebnim delovima

Sada je pravo vreme da poručite krovne nosače Subaru Legacy (IV/BP) Wagon 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Oplus AX i uživate u svim prednostima koje vam pružaju. Sa ovim nosačima, ne samo da će vam putovanja biti udobnija, već ćete imati i sigurnost da vaša dodatna oprema bude stabilna i bezbedno postavljena na krovu vašeg vozila.

Naručite odmah i obezbedite sebi vrhunsku kvalitetu i funkcionalnost!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja