рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 508 (II) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9353 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 508 (II) SEDAN 4 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

UDOBAN PREVOZ SA STILOM

Prednosti

  • Lagane aluminijumske šipke
  • Jednostavna montaža
  • Visoka nosivost

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači donose stil i praktičnost. Kao deo kompleta koji je spreman za ugradnju, ovi nosači su dizajnirani da odgovaraju Pezo 508 (II) Sedan modelima sa 4 vrata iz 2018. godine i kasnije.

Kvalitet koji možete verovati

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu pouzdanost i sigurnost. Kao dodatnu pogodnost, nudimo besplatnu montažu krovnih nosača za sve naše kupce.

Svestrani i praktični

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim kvalitetnim nosačima, prevoz dodatne opreme postaje jednostavan i udoban.

Kada poručujete krovni nosač, imate opciju da dodate bravice za zaključavanje. Bravice su poseban dodatak i nisu neophodne za montažu krovnog nosača.

Snažne aluminijumske šipke

Set krovnih nosača Pezo 508 (II) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Oplus AT, sadrži 2 alumijumske šipke i 4 krovnih hvatača. Ove aluminijumske šipke su visokog kvaliteta i obezbeđuju sigurnost i stabilnost tokom vožnje. Krovnim hvatačima, napravljenim od kvalitetnog čelika i s poklopcima od izdržljive ABS plastike, jednostavno i sigurno montirate dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača za skije.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Ove šipke su dizajnirane tako da odgovaraju perfektno na vaš Pezo 508 (II) Sedan 4 vrata (2018-) model.

Pre nego što započnete sa montažom, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kit-a. Vaša bezbednost je na prvom mestu, zato vas podsećamo da se pridržavate svih uputstava i pravila.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš model automobila, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, a možete ih uvek poručiti na našoj zvaničnoj stranici proizvoda. Tamo ćete pronaći i našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Pogledajte video prikaz za dodatne informacije.

Prednosti

  • Lagane aluminijumske šipke
  • Jednostavna montaža
  • Visoka nosivost

ZA PORUČIVANJE POSETITE OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja