рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Zafira C Tourer (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7496 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL ZAFIRA C TOURER (2012-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači Opel Zafira C Tourer (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark su neophodan dodatak za vaše vozilo. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači pružaju sigurnost i pouzdanost prilikom prevoza različitih tereta na krovu vašeg vozila.

Poboljšajte svoje putovanje

Ovi krovni nosači su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe prilikom prevoza. Sa setom koji se isporučuje kao kompletna jedinica, spremna za ugradnju, lako možete montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Bez obzira na to da li planirate porodično putovanje ili aktivan odmor, ovi nosači će biti vaš pouzdani saputnik na svim putevima.

Kvalitet i sigurnost garantovani

Cruz krovni nosači su sertifikovani prema najvišim standardima, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni u njihovu pouzdanost i bezbednost. Pored toga, garantujemo besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, kako biste se bezbrižno mogli upustiti u svoje putovanje.

Precizno prilagođeni vašem automobilu

Krovni nosači Opel Zafira C Tourer (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark dolaze kao set koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ove aluminijumske šipke imaju integrisan aerodinamični dizajn u crnoj boji koji se savršeno uklapa u izgled vašeg vozila. Ono što ih čini posebnim je nizak profil hvatača, koji smanjuju ukupnu visinu krovnog nosača i doprinose boljoj aerodinamici.

Jednostavna montaža i bezbedno putovanje

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna, zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Na taj način, možete brzo i lako postaviti krovni kofer, nosače za bicikle ili ski nosače. Duzina šipki je 98cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Ove brojke garantuju da je vaš teret sigurno postavljen i da možete putovati bez osećaja rizika.

Upustvo za montiranje i bezbednost

Bezbednost je na prvom mestu prilikom korišćenja krovnih nosača. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i uputstvo za montiranje krovnog kita. Takođe, strogo se pridržavajte navedenih pravila i preporuka kako biste osigurali bezbednost sebe i drugih u saobraćaju.

Zaključak

Uverio sam se u izuzetne performanse krovnih nosača Opel Zafira C Tourer (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark tokom mog ličnog testiranja. Njihov visoki kvalitet, sigurnost i jednostavna montaža čine ih nezaobilaznim dodatkom za svakog vozača koji želi da poboljša svoje putovanje. Bez obzira da li planirate porodični odmor, sportski izlet ili samo svakodnevnu vožnju, ovi krovni nosači će vam obezbediti sigurnost i udobnost.

Prednosti

  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Sertifikovani prema najvišim standardima
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Kupite sada i obezbedite sebi sigurno i udobno putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja