рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes GLC Coupe (C253) (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8482 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES GLC COUPE (C253) (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Set krovnih nosača za siguran i praktičan prevoz

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su dostupni kao kompletni set spreman za jednostavnu ugradnju. Ovi nosači se mogu koristiti sa krovnim koferima, nosačima za ski opremu ili nosačima za bicikle.

Aerodinamičan i ekskluzivan dizajn

Krovni nosači Cruz Airo Fix se ističu svojim atraktivnim i ekskluzivnim dizajnom koji se savršeno uklapa u estetski izgled vašeg vozila. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma, ovi nosači su izdržljivi i dugotrajni. Hvatači (stope) su napravljeni od vrhunskog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike.

Lagani nosači sa odličnim karakteristikama

Krovni nosači Airo Fix su izuzetno lagani, ali i veoma otporni. Njihov aerodinamičan oblik smanjuje otpor vazduha, a takođe i buku prilikom vožnje. Visina hvatača je smanjena, što doprinosi lepšem izgledu vašeg vozila. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača za skije je veoma jednostavno.

Sigurnost i pouzdanost

Krovni nosači Cruz Airo Fix su pažljivo dizajnirani u skladu sa najvišim sigurnosnim standardima. Svi nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo garantuje da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena tokom vožnje.

Garantovano besplatna montaža

Takođe, želimo da vas obradujemo sa informacijom da prilikom kupovine naših krovnih nosača, imate mogućnost besplatne montaže u našim prodavnicama. Naš stručni tim će brzo i efikasno instalirati nosače na vaše vozilo, tako da možete odmah započeti sa planiranim putovanjima.

Specifikacije:

  • Vrsta šipke: Aluminijumska
  • Dužina šipke: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Zemlja porekla: Španija

Prednosti:

  • Lagan i aerodinamičan dizajn: Smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi kao kompletni set spreman za ugradnju.
  • Siguran i pouzdan: Sertifikovani nosači koji garantuju sigurnost vaše opreme.

Nabavite krovne nosače Mercedes GLC Coupe (C253) (2016-) i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu vaše opreme. Kupite ih danas i iskoristite besplatnu montažu u našim prodavnicama!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja