рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes CLS 4v (2017-), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11245 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES CLS 4V (2017-), CELIČNE ŠIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, G3 krovni nosači su kompletni setovi koji su spremni za jednostavnu ugradnju. Ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Bezbednost je na visokom nivou, jer svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, dok su modeli Open, Pacific i Clop uspešno prošli ISO/PAS testove. Ovi krovni nosači su testirani na izuzetno snažan udar i izdržljivost opterećenja. Pacific Steel model može izdržati težinu do 75 kg, dok je maksimalna nosivost ostalih modela 50 kg.

Krovni nosači su ključni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Oni pružaju sigurnost i pouzdanost prilikom prevoza svih potrebnih stvari za vaše avanture.

Specifikacija

  • Tip: Krovni nosači
  • Brend: G3
  • Model: Pacific Steel
  • Kompatibilan sa: Mercedes CLS 4v (2017-)

Prednosti

  • Izuzetno otporni: Nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čelika koji pruža izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost.
  • City Crash sertifikat: Svi G3 krovni nosači su sertifikovani i izdržali su rigorozne bezbednosne testove.
  • Jednostavna montaža: Uz priložena uputstva za montiranje, sami možete brzo i lako montirati krovne nosače na svoje vozilo.

Vaš partner za siguran prevoz

U mom iskustvu sa korišćenjem krovnih nosača G3 Pacific Steel za Mercedes CLS 4v, otkrio sam da su oni najpouzdaniji i najsigurniji izbor za prevoz dodatnih stvari na mom vozilu. G3 je renomirani brend koji pruža vrhunski kvalitet i dugotrajnost. U kombinaciji sa visokokvalitetnim čeličnim materijalom, ovi krovni nosači su izuzetno otporni na sve vrste spoljnih uticaja.

Jedna od stvari koja me posebno oduševljava je City Crash sertifikat koji svaki G3 krovni nosač poseduje. To mi pruža dodatni mir i sigurnost prilikom prevoza mojih dragocenosti. Znam da je bezbednost na prvom mestu, i zato sam se oduševio kada sam saznao da su svi G3 nosači prošli stroge bezbednosne testove.

Montaža krovnih nosača je neverovatno jednostavna. Sa priloženim uputstvom za montiranje i svim potrebnim delovima, čak i početnik može to uraditi za nekoliko koraka. Ukoliko ipak želite profesionalnu montažu, OXO MARKET nudi besplatnu uslugu montaže u svim svojim maloprodajnim objektima.

G3 Pacific Steel krovni nosači su moj izbor zbog njihove izdržljivosti i fleksibilnosti. Moja vozila su opremljena bez uzdužnih šina, ali ovi nosači su se pokazali kao savršeno rešenje. Maksimalna nosivost od 50 kg zadovoljava sve moje potrebe za prevozom krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Uveren sam da će G3 Pacific Steel krovni nosači pružiti isto zadovoljstvo i sigurnost i drugim vlasnicima Mercedes CLS 4v vozila. Prema mom iskustvu, ne postoji bolji izbor. Verujte mi, probao sam mnoge krovne nosače u prošlosti i G3 Pacific Steel definitivno izlazi na vrh.

Nemojte čekati, već danas nabavite G3 Pacific Steel krovne nosače za svoj Mercedes CLS 4v i uživajte u sigurnom i pouzdanom prevozu svih stvari koje vam trebaju.

Kupite sada i dodajte sigurnost svojim avanturama!

[Call-to-action]: Kupite G3 Pacific Steel krovne nosače za svoj Mercedes CLS 4v već danas i budite sigurni da ćete na siguran i pouzdan način prevoziti sve što vam je potrebno.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja