рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 6 (III/GL) Sedan 4 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8540 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 (III/GL) SEDAN 4 VRATA (2013-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači koji pružaju sigurnost i praktičnost za sve vaše prevozne potrebe.

Prednosti

  • Atrakivni dizajn – Krovni nosači Cruz Airo T imaju ekskluzivan dizajn koji će privući pažnju svih. Sigurno ćete se istaknuti na putu.
  • Kvalitetna izrada – Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, ovi krovni nosači su vrlo izdržljivi i dugotrajni. Možete biti sigurni da će izdržati sve vremenske uslove i terete koje stavite na njih.
  • Lako montiranje – Uz ovaj set krovnih nosača, dobijate sve što vam je potrebno za brzu i jednostavnu ugradnju. Ne morate se brinuti o komplikovanim postupcima montaže.

Krovnim nosačima do veće praktičnosti

Krovni nosači su neophodni da biste prevozili svoje stvari na krovu automobila. Bez obzira da li vam je potrebno da prenesete krovni kofer, nosače za bicikle ili nosače za skije, ovi krovni nosači će vam to omogućiti.

Svi Cruz krovni nosači su prošli rigorozne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost i sigurnost.

Set za montažu uključuje sve što vam je potrebno

Ovaj set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno da biste ih montirali na svoj automobil dolazi u ovom setu.

Aerodinamične aluminijumske šipke, poznate kao Airo T, imaju privlačan i moderan izgled. One su izrađene od visoko kvalitetnog aluminijuma koji je lagan, ali izuzetno izdržljiv. S postavljanjem ovih krovnih nosača na svoj automobil, dobićete niski koeficijent otpora vazduha i tišu vožnju u poređenju sa jeftinijim verzijama krovnih nosača. Hvatači su napravljeni od čelika visokog kvaliteta, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Dužina šipki je 128cm, a nosivost je impresivnih 75kg. To znači da možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na putovanjima ili odmorima.

Savršeno se uklapaju na Mazda 6 (III/GL) Sedan 4 vrata (2013-)

Ovi krovni nosači su dizajnirani specifično za model Mazde 6 (III/GL) Sedan sa 4 vrata, proizveden od 2013. godine. To znači da je njihova montaža jednostavna i da će se savršeno uklopiti na vaš automobil.

Dostupnost i dodatna oprema

Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje. One su opcionalna oprema i nisu neophodne za montažu. Ukoliko ste zainteresovani za dodatnu sigurnost, svakako razmislite o kupovini bravica.

Bezbedno i sigurno koristite krovne nosače

Važno je da se pridržavate svih bezbednosnih uputstava koja su priložena uz krovne nosače. Sve informacije o montaži i njihovom korišćenju detaljno su objašnjene u uputstvima koja dolaze uz proizvod. Pročitajte ih pažljivo i sledite ih kako biste bili sigurni i kako biste sebi i drugima obezbedili bezbednu vožnju.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, uvek možete kontaktirati našu tehničku podršku putem telefona na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam rado pomoći.

Zaključak

Krovni nosači Mazda 6 (III/GL) Sedan 4 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od kvalitetnih materijala, sigurni i praktični za upotrebu, ovi krovni nosači će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno na vašem putovanju. Uz vrhunski dizajn i laku montažu, oni su pravi izbor za sve vlasnike Mazde 6 (III/GL) Sedan 4 vrata. Odaberite kvalitet i sigurnost sa Cruz Airo T krovnim nosačima.

Prednosti:

  • Atrakivan dizajn
  • Kvalitetna izrada
  • Lako montiranje

Kupite sada i olakšajte svoje putovanje!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja