рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 3 (IV/BP) 5 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8592 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 3 (IV/BP) 5 VRATA (2019-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači Mazda 3 (IV/BP) 5 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Airo T

Dobrodošli na OXO MARKET, gde vam predstavljamo krovne nosače za Mazda 3 (IV/BP) 5 vrata (2019-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T. Uz ovaj set krovnih nosača, moći ćete da prenesete sve ono što vam je potrebno na vašem vozilu. Naše nosače odlikuje visok kvalitet, funkcionalnost i sigurnost.

Krovni nosači za sve potrebe prevoza

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, mi imamo odgovarajuće nosače za vas.

Sertifikovani kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To je garancija da naši nosači zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i bezbednosti. Vaša sigurnost je naš prioritet.

Besplatna montaža krovnih nosača

Kada kupite krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, obezbedili smo vam besplatnu montažu. Naši stručnjaci će se postarati da vaši nosači budu pravilno montirani i sigurno pričvršćeni na vaše vozilo. Obratite se našem osoblju za više informacija o besplatnoj montaži.

Neophodan deo za prevoz dodatne opreme

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje raznih dodatnih oprema na krovu. Bez njih ne biste mogli da prenesete krovne kofere, nosače za bicikle ili nosače za skije. Naši krovni nosači omogućavaju vam da sigurno prenesete svoju opremu i uživate u putovanju.

Set za montažu krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača dolazi u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena ovog seta se odnosi na navedeni set, ali uz nosače možete takođe poručiti i bravice za zaključavanje, koje su opcionalne. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Krovne šipke – Cruz Airo T

Aerodinamične aluminijumske šipke, poznate kao Cruz Airo T, predstavljaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i postavljanje na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. Ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i pružaju poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. Hvatači (stope) su napravljeni od izdržljivog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od ABS plastike.

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Uputstvo za montiranje krovnih šipki pruža vam sve detaljne informacije kako pravilno postaviti ih na vaše vozilo.

Krovni Kit – Cruz 935-865

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je posebno dizajniran kako bi se idealno uklopio na vaše vozilo. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika i pruža pouzdanu podršku šipkama.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnog kita kako biste postavili nosače na vozilo na pravilan način i osigurali maksimalnu sigurnost.

Bezbednosna uputstva i tehnička podrška

Vaša bezbednost je naš prioritet. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila prilikom korišćenja krovnih nosača. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Krovni nosači su proizvedeni u Španiji, poštujući najviše standarde kvaliteta i performansi. Obratite se zvaničnoj stranici proizvoda za dodatne informacije.

Zaključak

Uverili smo se da su krovni nosači Mazda 3 (IV/BP) 5 vrata (2019-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T izuzetno kvalitetni i pouzdani. Pružaju vam sigurnost, atraktivan dizajn i lakoću korišćenja. Sa ovim nosačima, možete preneti sve što vam je potrebno na vašem vozilu i uživati u putovanju.

Prednosti:

  • Siguran i ekskluzivan dizajn
  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Lako montiranje i korišć
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja