рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Venga 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8611 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA VENGA 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Nosi sve što vam je potrebno na vašem vozilu!

Krovni nosači Kia Venga 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi bili izuzetno izdržljivi i sigurni. Ovi krovni nosači se isporučuju kao kompletan set i spremni su za brzu i jednostavnu ugradnju na vaš automobil.

Aerodinamičan dizajn za maksimalnu efikasnost i estetiku!

Sa šipkama Cruz Airo T Dark vaš automobil će izgledati atraktivno i ekskluzivno. Ove aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, poznate i kao “avionsko krilo”, ne samo da dodaju stil vašem vozilu, već imaju i dobar koeficijent otpora vazduha, smanjujući buku tokom vožnje. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su izuzetno sigurne i izdržljive.

Jednostavna montaža bez stresa!

Montiranje ovih krovnih nosača na vaš automobil je veoma jednostavno zahvaljujući posebnom dizajnu i kanalu na gornjoj strani šipke. Takođe, u kompletu se nalazi set za montažu koji sadrži sve što vam je potrebno za sigurno pričvršćivanje nosača. Ovo je idealno rešenje za sve one koji žele da sami montiraju nosače bez ikakvih komplikacija.

Pruža maksimalnu nosivost i sigurnost!

Duzina šipki je 118cm, što vam omogućava prostor za prevoz svih vrsta tereta kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija. Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača iznosi neverovatnih 75kg, tako da možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i pouzdano transportovan.

Sertifikovana kvalitet i sigurnost!

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove i da su garantovano sigurni za upotrebu. Sa ovim sertifikatima, možete biti potpuno sigurni u kvalitet i pouzdanost ovih krovnih nosača.

Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima!

Uz kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da se vaši krovni nosači pravilno montiraju i bezbedno pričvrste na vaš automobil. Ne morate brinuti o dodatnim troškovima ili gubljenju vremena na samostalnu montažu.

Zaključak

Krovni nosači Kia Venga 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo T Dark su pouzdano rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Njihov aerodinamičan dizajn, visokokvalitetni materijali i jednostavna montaža čine ih idealnim izborom za svakog vozača. Ne samo da će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno, već će vašem vozilu dati i elegantan izgled.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn koji smanjuje buku i otpor vazduha
  • Izuzetno sigurni i izdržljivi
  • Jednostavna i brza montaža
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja