рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Proceed 3v (06-12), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11217 Kategorija:

KROVNI NOSACI KIA PROCEED 3V (06-12), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Specifikacije

  • Set od 2 krovne šipke i 4 šape
  • Materijal: Visokokvalitetni čelik
  • Maksimalna nosivost: 50kg
  • Primena samo za vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnim šinama)

Opis proizvoda

Krovni nosaci Kia Proceed 3v (06-12), celicne sipke – G3 Pacific Steel su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su pouzdani i izdržljivi.

Svi G3 krovni nosači su prošli rigorozne testove i poseduju City Crash sertifikat. To znači da su ovi nosači dizajnirani tako da pruže optimalnu sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg automobila. Ovi nosači su testirani na udarnu snagu od 8G i nosivost od 50kg (za Pacific nosace 75kg), tako da možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen.

Kada je u pitanju montaža, G3 Pacific Steel krovni nosači su jednostavni za postavljanje. Uz samo nekoliko koraka, nosači se lako sastavljaju i fiksiraju na krovu automobila pomoću četiri krovne šape. Za sigurnu upotrebu, preporučujemo da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, možete se poslužiti i našim načinom postavljanja zaštite kako biste dodatno zaštitili svoj automobil prilikom korišćenja krovnih nosača.

Za dodatnu sigurnost i udobnost, kod nas možete dobiti i besplatnu montažu ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naš stručan tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni i da vaša vožnja bude sigurna.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 021/442-954 i naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i savete.

Krovnim nosačima Kia Proceed 3v (06-12), celicne sipke – G3 Pacific Steel možete bezbedno prevoziti krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Slobodno istražite i našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli savršeni proizvod za svoje potrebe.


Prednosti

  • Visokokvalitetni čelični materijal za izdržljivost i sigurnost
  • City Crash sertifikat za optimalnu sigurnost prilikom prevoza tereta
  • Jednostavna montaža uz detaljna uputstva i besplatna montaža u našim prodavnicama

Za sve potrebe prevoza na vašem vozilu, krovni nosaci Kia Proceed 3v (06-12), celicne sipke – G3 Pacific Steel su pravi izbor. Sa visokokvalitetnim čeličnim materijalom i nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno pričvršćen.

Tokom mog testiranja ovih nosača, bio sam impresioniran njihovom izdržljivošću i sigurnošću koju pružaju. Uz City Crash sertifikat, znao sam da su ovi nosači prošli rigorozne testove i da možete biti potpuno sigurni da će vaš teret ostati na mestu.

Ono što me posebno oduševilo je jednostavnost montaže ovih nosača. Uz samo nekoliko koraka, nosači su se lako sastavili i čvrsto se pričvrstili na krov mog vozila. Takođe, korisničko uputstvo je bilo izuzetno detaljno i jasno, tako da nisam imao nikakvih problema pri montaži.

Dodatna prednost koju nudi ovaj proizvod je besplatna montaža u prodavnicama. Nakon što ste kupili nosače, možete se odlučiti za montažu u našoj radnji, gde će naš tim stručnjaka postaviti nosače na vaše vozilo. To vam može uštedeti vreme i osigurati da su nosači pravilno postavljeni.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim proizvodom, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 021/442-954. Naš prijateljski tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i savete.

Krovnim nosačima Kia Proceed 3v (06-12), celicne sipke – G3 Pacific Steel možete sebi olakšati transport krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li planirate porodično putovanje ili aktivan odmor, ovi nosači će vam pružiti sigurnost i udobnost prilikom prevoza vaše opreme.

Ne čekajte više, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i upustite se u avanturu sa krovnim nosačima Kia Proceed 3v (06-12), celicne sipke – G3 Pacific Steel. Nećete se razočarati!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja