рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Jeep Grand Cherokee (1992-1999), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14150 Kategorija:

KROVNI NOSAČI JEEP GRAND CHEROKEE (1992-1999), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE CLUB M

Krovni nosači Jeep Grand Cherokee su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači pružaju sigurnost i pouzdanost.

Specifikacije

  • Tip vozila: Jeep Grand Cherokee (1992-1999)
  • Materijal: Čelične šipke
  • Model: Nordrive Club M

Praktičnost i Bezbednost

Nordrive Club M krovni nosači su jednostavni za montažu i dolaze kao kompletni set, spremni za upotrebu. Svi Nordrive krovni nosači su GS-TÜV sertifikovani, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.

Kada su krovni nosači postavljeni na vozilo, omogućavaju vam da prevozite krovne koferče, ski nosače ili nosače za bicikle. Ovaj set je neophodan dodatak za sve avanturiste koji vole da putuju i nose svoju opremu sa sobom.

Visokokvalitetni Materijali

Šipke ovih krovnh nosača su napravljene od visokokvalitetnog čelika koji je presvučen PVC plastikom koja je otporna na klizanje i ogrebotine. Ovakva konstrukcija garantuje dugotrajnost i izdržljivost.

Jednostavna Montaža i Podešavanje

Donji kanali šipki su oblikovani tako da omoguće lako montiranje na krovne šape. Krajevi šipki su obezbeđeni gumiranim poklopcima koji štite površinu vozila i dodaju dodatnu sigurnost.

Krovne šape su dizajnirane sa podesivom visinom i širinom, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i obezbedili optimalno prianjanje.

Sigurna Upotreba

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da proverite da li su svi delovi koji su navedeni u setu prisutni. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava.

Nordrive Club M krovni nosači su pouzdan izbor za sve avanturiste koji žele da osiguraju svoju opremu prilikom putovanja. Uverite se sami u njihovu kvalitet i pouzdanost!

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Bezbedna upotreba
  • Visoko kvalitetni materijali

Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite sigurnijim i udobnijim sa Nordrive Club M krovnim nosačima. Nabavite svoj set danas i uživajte u vožnji bez brige za vašu opremu.

[Buy Now]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja