рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Jeep Cherokee (2008-2014), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13352 Kategorija:

KROVNI NOSACI JEEP CHEROKEE (2008-2014), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Povećajte mogućnosti vašeg vozila uz Nordrive SnapFit 2 krovne nosače za Jeep Cherokee!

Krovni nosaci Jeep Cherokee su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Da biste dodatno olakšali proces prevoza, ovi nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju.

Savršeno pristajanje na vaše vozilo

Nordrive SnapFit 2 krovni nosaci su dizajnirani da se savršeno uklope na vaš Jeep Cherokee (2008-2014). Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili se radi o vozilu bez pričvrsnih tačaka, Nordrive ima pravi set nosača za vas. Možete biti sigurni da će ovi krovni nosači odgovarati vašim potrebama.

Visok nivo sigurnosti

Sigurnost je od najveće važnosti prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Zato su svi Nordrive krovni nosači opremljeni GS-TÜV sertifikatom, što je garancija da su prošli rigorozne bezbednosne standarde. Možete biti potpuno sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen tokom vožnje.

Lakoća montaže i upotrebe

Kada je u pitanju montaža, Nordrive SnapFit 2 krovni nosaci su veoma jednostavni za postavljanje. Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika su dizajnirane za prilagođavanje različitim rastojanjima između šina, od 100cm do 136cm. Montaža je brza i jednostavna, a naše uputstvo za montiranje će vam detaljno objasniti korake. Takođe, nosači su opremljeni bezbednosnim bravama koje obezbeđuju dodatnu zaštitu vašeg tereta.

Veće mogućnosti prevoza

Krovni nosaci Jeep Cherokee (2008-2014) vam omogućavaju da iskoristite svaki pedalj prostora na svom vozilu. Sada možete montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle i uživati u svim aktivnostima koje volite. Povećajte svoje mogućnosti i putujte sa stilom i komforom uz Nordrive SnapFit 2 krovne nosače.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični profil koji pruža izdržljivost i pouzdanost
  • Prilagodljivost različitim tipovima krova vozila
  • GS-TÜV sertifikat za maksimalnu sigurnost
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Bezbednosne brave za dodatnu zaštitu tereta
  • Omogućuje montažu krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Vaš Nordrive SnapFit 2 krovni nosaci za Jeep Cherokee (2008-2014) čekaju samo na vas! Kliknite ovde da ih poručite i unapredite svoje putovanje!

Zabeleška: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja