рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix

24.960 рсд

SKU: GTC8644 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I30 (III/PD) 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Ugradnja krovnih nosača za vaš Hyundai i30 (III/PD)

Montiranje nosača bezbedno i jednostavno

Ukoliko želite da transportujete teret na krovu svog vozila, krovni nosači su savršeno rešenje za vas. Sa kvalitetnim aluminijumskim ili čeličnim profilom, krovni nosači pružaju sigurnost i stabilnost prilikom putovanja. Uz Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-) model, možete osigurati svoje terete na najbolji način uz pomoć alu šipki Cruz Airo Fix.

Prednosti krovnih nosača

Krovni nosači su neizostavan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle. Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU garantuju njihovu bezbednost i kvalitet.

Ovde u OXO MARKET-u, pružamo i besplatnu montažu krovnih nosača svim našim kupcima. Možete biti sigurni da će vaši nosači biti profesionalno postavljeni i pripremljeni za put.

Elegantan dizajn i visoka funkcionalnost

Krovne šipke Cruz Airo Fix su napravljene od aerodinamičnog aluminijuma koji je poznat po svojoj izdržljivosti i atraktivnom dizajnu. Nosači su dizajnirani sa estetikom savremenih vozila kako bi se uklopili sa izgledom vašeg Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-) modela.

Hvatači nosača, izrađeni od visokokvalitetnog čelika, obezbeđuju dugotrajnost i sigurnost. Poklopci hvatača su od izdržljive ABS plastike koja će zaštititi vaše nosače od spoljnih uticaja.

Krovne šipke Airo Fix su posebno dizajnirane da minimiziraju otpor vazduha i buku prilikom vožnje. Tako ćete moći da uživate u mirnoj vožnji i manjoj potrošnji goriva.

Jednostavna instalacija i funkcionalnost

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Dužina šipki je 118 cm, a nosivost je impresivnih 75 kg. Molimo vas da se pridržavate uputstva za montiranje kako biste pravilno postavili nosače.

Opciono, možete poručiti bravice za dodatnu sigurnost i zaštitu vašeg tereta. One nisu neophodne za montažu, ali preporučujemo njihovu upotrebu kako biste osigurali svoj teret i sprečili krađu.

Odaberite kvalitetne krovne nosače

Uz krovne nosače Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix, dobićete pouzdane nosače za vaše terete. Kvalitet izrade i dizajn koji prati estetiku vozila čine ove nosače idealnim izborom.

Poboljšajte funkcionalnost svog Hyundai i30 (III/PD) vozila i obezbedite sigurnost prilikom transporta tereta. Ne oklevajte, nabavite krovne nosače Cruz Airo Fix i uživajte u putovanju bez brige.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
  • Visoka nosivost od 75 kg
  • Siguran i stabilan način da transportujete teret
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja