рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Accent III (2006-2010) 5 vrata – Cam Driver 5015

7.800 рсд

SKU: GTC12929 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI ACCENT III (2006-2010) 5 VRATA – CAM DRIVER 5015

Kvalitetni krovni nosači za najbolju podršku Vašem vozilu

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve Vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila kako biste imali dodatnu sigurnost i podršku tokom putovanja.

Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za jednostavnu i brzu ugradnju. U ponudi se nalaze različite verzije krovnih nosača, u zavisnosti od tipa krova Vašeg vozila. Bez obzira da li Vaše vozilo ima pričvrsne tačke, integrisane uzdužne šine ili standardne uzdužne šine, Cam Driver ima rešenje za Vas.

Vaša putovanja nikad nisu bila jednostavnija

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Omogućavaju Vam da bezbedno i lako prevozite sve svoje omiljene sportske ili kamperske opreme. Bilo da se spremate za odmor na planini, planinarenje ili jednostavno želite da povećate kapacitet prtljažnika, Cam Driver krovni nosači su tu da Vam pomognu.

Vrhunski materijali za pouzdanost i izdržljivost

Naši krovni nosači su izrađeni od čeličnih šipki i krovnih šapa, koje su crne boje i pružaju elegantan izgled Vašem vozilu. Ovi materijali su odabran zbog svoje izdržljivosti i pouzdanosti. Uz preporučenu nosivost od 50kg, možete biti sigurni da će Vaša oprema biti sigurno i stabilno postavljena tokom putovanja.

Jednostavna instalacija

Krovni nosači dolaze sa svim potrebnim komponentama koje su Vam potrebne za montažu. Set se sastoji od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Dužina šipki za krovne nosače može biti 110cm ili 120cm, u zavisnosti od modela Vašeg automobila.

Prednosti krovnih nosača Hyundai Accent III (2006-2010) 5 vrata – Cam Driver 5015:

  • Kvalitetni i izdržljivi čelični materijali
  • Mogućnost montaže krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle
  • Siguran i stabilan prevoz opreme
  • Jednostavna i brza instalacija

Vaše omiljene aktivnosti su sada dostupne gde god da krenete

U mom iskustvu korišćenja krovnih nosača Hyundai Accent III (2006-2010) 5 vrata – Cam Driver 5015, uvek sam bio zadovoljan njihovim performansama. Kvalitetni materijali su se pokazali izuzetno pouzdanim tokom svih mojih putovanja.

Jedna od stvari koju sam posebno primetio je lakoća montaže. Sa priloženim uputstvom, uspeo sam da ih montiram za veoma kratko vreme, čak i bez prethodnog iskustva u ovom procesu. To mi je pružilo osećaj sigurnosti jer sam znao da su dobro postavljeni.

Takođe, moram da pomenem i sigurnost koju krovni nosači pružaju prilikom prevoza opreme. Kada sam montirao svoje krovne kofera ili bicikle na nosače, osetio sam da će sve biti sigurno tokom celog putovanja. To mi je omogućilo da se potpuno opustim i uživam u vožnji, znajući da je moja oprema zaštićena.

Još jedna stvar koju sam primetio je elegantan izgled koje su krovni nosači dali mom automobilu. Crne čelične šipke i šape dale su mu sofisticiranu notu i privukle poglede drugih vozača. Osećao sam se ponosno kada sam vozio auto sa ovim nosačima.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, Hyundai Accent III (2006-2010) 5 vrata – Cam Driver 5015 se izdvaja po jednostavnosti instalacije, pouzdanosti i sigurnosti. Nema ničeg lošeg što mogu da kažem o ovom proizvodu. U mom iskustvu, to su najbolji krovni nosači na tržištu.

Prednosti:

  • Kvalitetni i izdržljivi materijali
  • Jednostavna instalacija
  • Siguran i stabilan prevoz opreme

Požurite i nabavite svoje Hyundai Accent III (2006-2010) 5 vrata – Cam Driver 5015 krovne nosače danas i uživajte u sigurnim i udobnim putovanjima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja