рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda CR-V (1996-2002), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14180 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA CR-V (1996-2002), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE CLUB M

PREMIJUM KVALITET ZA VAŠE POTREBE PREVOZA

Nordrive krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visoko kvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam izuzetnu pouzdanost i sigurnost. Sa Nordrive krovnim nosačima, svaki put kada krenete na put, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena.

JEDNOSTAVNA I BRZA MONTAŽA

Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Ne morate se brinuti o složenim instalacijama ili odlasku kod profesionalaca. Uz jednostavne upute za montažu, možete ih sami brzo i lako postaviti na svoje vozilo. Uštedite vreme i novac sa Nordrive krovnim nosačima.

SVEVEREMENSKI DIZAJN, BEZBEDNOST I POUZDANOST

Nordrive je vaš pouzdan partner kada je u pitanju sigurnost i prevoz opreme. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje vrhunski kvalitet i usklađenost sa svim bezbednosnim standardima. Možete biti sigurni da su vaša oprema i vozilo u sigurnim rukama sa Nordrive krovnim nosačima.

FUNKCIONALNOST I PRILAGODLJIVOST

Nordrive krovni nosači su dizajnirani da budu izuzetno funkcionalni i prilagodljivi. Sa različitim verzijama na raspolaganju, možete odabrati pravi tip krovnih nosača za vaše vozilo. Bilo da imate pričvrsne tačke, standardnu šinu ili niskoprofilnu šinu na krovu vozila, Nordrive ima rešenje za vas. Prilagodljive visine i širine krovnih nosača omogućavaju vam da ih optimalno prilagodite većini originalnih krovnih uzdužnih šina.

PREPORUČUJEMO OVU OPCIJU
Iz našeg iskustva, Nordrive krovni nosači su izuzetno pouzdani i jednostavni za upotrebu. Prilikom testiranja proizvoda, primetili smo izuzetno čvrsto prianjanje i stabilnost, što nam je pružilo osećaj sigurnosti tokom vožnje. Bez obzira da li vozite na duge ili kratke udaljenosti, Nordrive krovni nosači će vam pružiti sve što vam je potrebno za prevoz opreme.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

 • Vrsta: Krovni nosači
 • Model: Honda CR-V (1996-2002)
 • Materijal: Čelične šipke
 • Montaža: Kompletan set spreman za ugradnju
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

PROS:

 • Izuzetna pouzdanost i sigurnost
 • Jednostavna i brza montaža
 • Funkcionalnost i prilagodljivost

NARUČITE SVOJE NORDRIVE KROVNE NOSAČE DANAS

Nordrive krovni nosači su savršen izbor za sve ljubitelje sigurnosti i praktičnosti prilikom prevoza opreme. Neka vaše putovanje bude bezbrižno i uživajte u svakom trenutku sa Nordrive krovnim nosačima. Naručite svoj set danas i uverite se u vrhunski kvalitet koji pružaju Nordrive proizvodi.

NARUČITE SADA

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja