рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Mondeo (III) 5 vrata (2000-2003), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8799 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD MONDEO (III) 5 VRATA (2000-2003), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Set za montažu i prevoz stvari na krovu svog Ford Mondea (III) 5 vrata (2000-2003)

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na krovu vašeg vozila. Ovaj set krovni nosača, posebno dizajniran za Ford Mondeo (III) 5 vrata (2000-2003), sa aluminijumskim šipkama od proizvođača Cruz, više nego zadovoljava sve vaše potrebe.

Kvalitetni nosači sa sertifikatima i garancijom

Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji obezbeđuje maksimalnu čvrstoću i izdržljivost. Cruz Airo X Dark nosači poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što potvrđuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Možete biti sigurni da ste odabrali visokokvalitetan proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom na krovu vašeg vozila.

Lako montiranje i višestruke mogućnosti korišćenja

Set se isporučuje kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Uz Cruz Airo X Dark krovne nosače dobijate 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope) koje su jednostavne za montažu.

Ovi krovni nosači su namenjeni za korišćenje sa različitom opremom kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili nosači za skije. Neće biti nikakvih problema prilikom montaže dodatne opreme, zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovnih šipki.

Osećajte se sigurno i bezbrižno

Sigurnost vam je na prvom mestu prilikom korišćenja krovne opreme. Cruz Airo X Dark krovni nosači su odličan izbor jer su izrađeni od najkvalitetnijih materijala sa visokim koeficijentom otpora vazduha i poboljšanim prigušivanjem buke.

Vaše stvari će biti sigurne i zaštićene tokom vožnje, a vi ćete uživati u mirnoj vožnji bez ikakvih dodatnih zvukova ili vibracija.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski nosači
  • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Spremni za ugradnju
  • Jednostavna montaža
  • Višestruke mogućnosti korišćenja
  • Sigurnost i bezbrižnost tokom vožnje

Poručite svoje Cruz Airo X Dark krovne nosače odmah i uživajte u bezbednom i udobnom putovanju.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja