рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford C-Max I MPV (2003-2010) sa, i bez sibera – Cam Totus 40058

10.300 рсд

SKU: GTC10865 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD C-MAX I MPV (2003-2010) SA, I BEZ SIBERA – CAM TOTUS 40058

Karakteristike Proizvoda

  • Kvalitetni čelični profil
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
  • Idealni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikala
  • Specifično dizajnirani za Ford C-Max I MPV (2003-2010)
  • Kompletan set koji uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape), dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila) i preporučenu nosivost od 50kg

Iskustvo Sa Proizvodom

U mom iskustvu sa krovnom nosačem Cam Totus za Ford C-Max I MPV (2003-2010), bio sam izuzetno zadovoljan kvalitetom i funkcionalnošću proizvoda. Kada sam prvi put montirao nosače na svoje vozilo, primetio sam da su napravljeni od izuzetno čvrstog čeličnog profila, što mi je dalo poverenje da će moći da izdrže teret mojih krovnih kofera.

Montaža je bila veoma jednostavna i brza, jer su nosači dolazili kao kompletan set spreman za ugradnju. U paketu su bili i adapteri i poklopci od polipropilena koji su se odlično uklopili sa izgledom mog vozila.

Jedna od stvari koje su me posebno impresionirale je zaštita šipke crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i otpornost na UV zrake. Takođe, nosači su imali preporučenu nosivost od 50kg, što mi je omogućilo da bezbedno prevozim veći teret na krovu svog vozila.

Savetujem vam da, ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, kontaktirate nas putem telefona na broj 021/442-954 ili posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija.

Prednosti:

  • Kvalitetan čelični profil
  • Jednostavna montaža
  • Odlična nosivost

Poklonite sebi mogućnost da na najbolji način iskoristite potencijal svog vozila sa Cam Totus krovnim nosačima za Ford C-Max I MPV (2003-2010). Ne propustite priliku da jednostavno i bezbedno prevezete sve što vam je potrebno za vaša putovanja. Nabavite svoje krovne nosače danas!

Krovni Nosači

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja