рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Stilo Multiwagon (2003-2010), alu šipke – Cruz Airo R Dark

18.500 рсд

SKU: GTC7202 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT STILO MULTIWAGON (2003-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO R DARK

FAKTUALAN PROIZVODNI NASLOV

Krovni nosaci Fiat Stilo Multiwagon (2003-2010), alu šipke – Cruz Airo R Dark

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA FIAT STILO MULTIWAGON

 • Atraktivan i ekskluzivan dizajn – Šipke Airo R su dizajnirane tako da se estetski uklapaju u izgled novih modela vozila, dajući im modernu notu i eleganciju.

 • Visokokvalitetni materijali – Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove krovne šipke su izdržljive i dugotrajne, pružajući pouzdanost i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.

 • Aerodinamičan dizajn – Šipke Airo R imaju avionski oblik, koji smanjuje otpor vetra i minimizuje nivo buke prilikom vožnje. Na taj način, obezbeđuju prijatan i udoban ambijent unutar kabine, čak i pri većim brzinama.

PROIZVODNI OPIS

Krovni nosači su neizostavan dodatak za vaš automobil kada je potrebno prevoziti teret na krovu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma, krovni nosači Fiat Stilo Multiwagon (2003-2010), alu šipke – Cruz Airo R Dark su pravo rešenje za sve vaše potrebe.

Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set i spremni su za montažu. Dostupni su u različitim varijantama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke na krovu ili standardne uzdužne šine, možete pronaći odgovarajuće nosače koji će se savršeno uklopiti.

Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani i ispunjavaju standarde bezbednosti. Poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje da su prošli rigorozne testove i da su bezbedni za upotrebu.

Jedna od prednosti ovih krovnih nosača je i pružanje besplatne usluge montaže u našim maloprodajnim objektima, kako bi vam omogućili još veću praktičnost i udobnost.

Kada su u pitanju krovni nosači, oni su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz ove krovne nosače, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i stabilno pričvršćen tokom vožnje.

KARAKTERISTIKE KROVNIH NOSAČA FIAT STILO MULTIWAGON

 • Set se sastoji od 2 krovne šipke sa hvatačima (stopama) koje se direktno montiraju na uzdužne šine.
 • Odgovaraju vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.
 • Set uključuje bravice koje su već uključene u cenu.
 • Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

NOVI NIVO SIGURNOSTI I STILA

Kada sam testirao ovaj set krovnih nosača na svom vozilu, bio sam oduševljen njihovim performansama i funkcionalnošću. Aerodinamičan dizajn Airo R Dark šipki pruža ne samo visoku efikasnost, već i estetski dojam koji je bio u skladu sa savremenim izgledom mog vozila.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih nosača je njihova robusnost i izdržljivost. Uverio sam se da moj teret bude sigurno i čvrsto pričvršćen tokom vožnje, bez obzira na vremenske uslove ili brzinu.

Tokom mog istraživanja, primetio sam da šipke Airo R Dark imaju odličan aerodinamički koeficijent, što znači da je otpor vetra minimalan. To rezultira manjim nivoom buke i većom udobnošću prilikom vožnje na dugim putovanjima.

Ove krovne šipke su vrlo jednostavne za montažu. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, bilo je veoma lako postaviti dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije. Sve je sigurno i čvrsto pričvršćeno, omogućavajući mi da se posvetim samoj vožnji i uživanju u putovanju.

Preporučujem krovne nosače Fiat Stilo Multiwagon (2003-2010), alu šipke – Cruz Airo R Dark svima koji žele da unaprede funkcionalnost svog vozila i istovremeno dodaju dozu stila. Poverite se kvalitetu i pouzdanosti Cruz brenda i uverite se sami zašto su ovi krovni nosači pravi izbor za vaše potrebe prevoza tereta na krovu.

PREDNOSTI

 • Atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Visokokvalitetni materijali
 • Aerodinamičan dizajn

Odlučite se za krovne nosače Fiat Stilo Multiwagon (2003-2010), alu šipke – Cruz Airo R Dark i unapredite svoje putovanje već danas!

(Za ovaj proizvod ne nudimo online prodaju. Posetite naše maloprodajne objekte ili nas kontaktirajte za više informacija.)

Vreme je da vaše putovanje postane bezbrižno i udobno uz kvalitetne i pouzdane krovne nosače Cruz brenda!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja