рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Punto Evo (2009-2012) 3 vrata – Cam Logico 41090

7.800 рсд

SKU: GTC5201 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT PUNTO EVO (2009-2012) 3 VRATA – CAM LOGICO 41090

Krovni nosaci Fiat Punto Evo (2009-2012) 3 vrata – Cam Logico 41090 je idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Sve što vam je potrebno da biste montirali krovne nosače na vaše vozilo je uključeno u ovaj set.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dimenzija 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Presečni presek šipke je 40x25mm, a debljina čeličnog profila je 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Prednosti:

  • Izuzetna nosivost: Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete preneti teške terete bez brige.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima i jasnim uputstvima za montažu, tako da ćete lako i brzo postaviti krovne nosače na svoje vozilo.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa različitim dodacima kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači bicikla, što vam omogućava da prilagodite svoje vozilo svim vrstama prevoza.

U mom iskustvu korišćenja ovih krovni nosača, primetio sam da su izuzetno pouzdani i sigurni. Tokom testiranja sam ih koristio za prevoz teških tereta, poput krovnih kofera i bicikala, i oduševljen sam njihovom nosivosti. Takođe, montaža je bila veoma jednostavna i brza, što je veliki plus.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na 021/442-954. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da donesete ispravnu odluku.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u da biste se dodatno informisali. Tamo možete pronaći i našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti:

  • Izuzetna nosivost od 50kg
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalna upotreba

Nemojte propustiti priliku da unapredite svoje vozilo i uživate u svim pogodnostima koje krovni nosači Fiat Punto Evo (2009-2012) 3 vrata – Cam Logico 41090 nude. Nabavite svoj set i pripremite se za siguran i udoban prevoz svih vaših tereta.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja