рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Freemont Cross (2014-), alu šipke – Cruz Cargo R

14.500 рсд

SKU: GTC7219 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT FREEMONT CROSS (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ CARGO R

Savršeno rešenje za prevoz na vozilu

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava da lakše prenosite teret na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su specijalno napravljeni za Fiat Freemont Cross (2014-) i izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog materijala. Zahvaljujući svom kvalitetu i dizajnu, ovi krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Set za montažu krovnih nosača

Kada kupite ove krovne nosače, dobijate kompletan set spreman za ugradnju. Set se sastoji od 2 krovne šipke, koje se direktno montiraju na uzdužne šine vašeg vozila. Set uključuje i bravice koje su već uključene u cenu.

Prednosti krovnih nosača Fiat Freemont Cross (2014-), alu šipke – Cruz Cargo R:

  • Jednostavna montaža: Krovni nosači dolaze sa svim potrebnim delovima za montažu, tako da ih možete lako i brzo instalirati na vaše vozilo.
  • Savršeno pristaju modelu Fiat Freemont Cross (2014-): Ovi krovni nosači su specijalno dizajnirani za vaš automobil, tako da savršeno pristaju uzdužnim šinama vašeg vozila.
  • Visok kvalitet materijala: Izrađeni od aluminijuma, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove.

Specifikacije

  • Dužina šipki: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Bezbednost i podrška

Vaša bezbednost nam je najvažnija. Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i bezbednosno uputstvo. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nesigurnosti, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Zaključak

Krovni nosači Fiat Freemont Cross (2014-), alu šipke – Cruz Cargo R su idealni za prevoz tereta na vašem vozilu. Pružaju vam sigurnost, jednostavnu montažu i izdržljivost. Ne oklevajte, već nabavite ove krovne nosače i olakšajte prevoz svih vaših potrebnih stvari.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Savršeno pristaju modelu Fiat Freemont Cross (2014-)
  • Visok kvalitet materijala
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja