рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Bravo II (2007-2014) 5 vrata – Cam Logico 41103

7.800 рсд

SKU: GTC5203 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT BRAVO II (2007-2014) 5 VRATA – CAM LOGICO 41103

Kvalitetni krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Kada je u pitanju bezbednost i pouzdanost u prevozu tereta na vašem vozilu, ne možete pogrešiti sa krovni nosačima marke Cam Logico. Ovi krovni nosači su specijalno dizajnirani za Fiat Bravo II model (2007-2014) sa 5 vrata i pružaju izuzetnu podršku i sigurnost prilikom montiranja krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Kvalitetna izrada i jednostavna montaža

Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Logico krovni nosači su čvrsti i izdržljivi. Svaki set dolazi kao potpuno opremljen za montažu, što olakšava proces instalacije.

Različite verzije za prilagođavanje vašem vozilu

Kako biste dobili savršeno prilagođene krovne nosače za vaš Fiat Bravo II model (2007-2014) sa 5 vrata, Cam Logico vam nudi različite verzije krovne nosače, zavisno o tipu krova vozila. Na taj način možete biti sigurni da će nosači idealno odgovarati vašem vozilu.

ABCDEF [Please insert Product Details Here]

Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.

Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Preporučena nosivost krovni nosača je 50kg, što će vam omogućiti da bezbedno prevozite teret na krovu vozila.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i savete.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na link ka stranici proizvoda.

POKAŽITE SVOJ AUTOMOBILU SNAŽNE I SIGURNE KROVNE NOSAČE

Prednosti:

  • Čvrsti čelični dizajn koji pruža sigurnost i izdržljivost
  • Jednostavna montaža i prilagođavanje vozilu
  • Nosivost od 50kg omogućava prevoz raznih tereta na krovu

Ne propustite priliku da svoj Fiat Bravo II (2007-2014) sa 5 vrata opremite kvalitetnim krovnim nosačima marke Cam Logico 41103. Montaža je jednostavna, a nosači su pouzdani i izdržljivi. Bezbedno prevozite teret na svom vozilu i uživajte u svakoj vožnji!

Naručite krovne nosače danas i osigurajte siguran i udoban prevoz tereta na vašem Fiat Bravu II!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja